Marlin Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Slawko69 napisał: A może Dali Epicon 8? Miałem okazję ich posłuchać. Mnie urzekły I dwa najciekawsze wątki zakończą DALI? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Marlin napisał: I dwa najciekawsze wątki zakończą DALI? Z odDali słyszę i ja u siebie najmniejsze w orzechu Dali. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 17.12.2025 o 17:42, AudioTube napisał: Podoba mi się już, ponieważ ma dedykowany subbasowy driver, a wisienką gwizdek na górze. Dwa pytania. Jak inżynierowie Tannoya pocięli całe pasmo. I jak działa regulacja, w jakim paśmie, ile dB. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, AudioTube napisał: A mocnego brzmienia, ktoś ma ochotę posłuchać? Ałdioszołowego także trochę. Szału nie ma, ale przy okazji, przetestowałem sobie Dolby Atmos w nowym tablecie 😉 1 Odpisz, cytując
Rokownik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, AudioTube napisał: A mocnego brzmienia, ktoś ma ochotę posłuchać? Ałdioszołowego także trochę. Pardonisik....ale Opeth znam doskonale....sub był włączony? Tła, przestrzeni, źródeł pozornych, itd nie poznamy przez YT, ale bas.....? Mam nadzieję, że to wina YT, wzmacniacza lub czegoś innego....ale.... Odpisz, cytując
Rokownik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Też fakt. Wygląd wyglądem, ale te przetworniki na wierzchu proszą się o jakiś pokrowiec.....bo będą zbierać kurz. Przynajmniej widać w kolumnach solidną robotę i sporą ilość przetworników. Nie dalej jak kilka dni temu znalazłem "swoje" kolumny (w sensie prawie tych samych przetworników) za 180 kPLN - nazywają się Stealth One. Ergo te z linku to nie przesada.....chyba..... Koniec OT 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts