Marlin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Slawko69 napisał: A może Dali Epicon 8? Miałem okazję ich posłuchać. Mnie urzekły I dwa najciekawsze wątki zakończą DALI? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Marlin napisał: I dwa najciekawsze wątki zakończą DALI? Z odDali słyszę i ja u siebie najmniejsze w orzechu Dali. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 17.12.2025 o 17:42, AudioTube napisał: Podoba mi się już, ponieważ ma dedykowany subbasowy driver, a wisienką gwizdek na górze. Dwa pytania. Jak inżynierowie Tannoya pocięli całe pasmo. I jak działa regulacja, w jakim paśmie, ile dB. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, AudioTube napisał: A mocnego brzmienia, ktoś ma ochotę posłuchać? Ałdioszołowego także trochę. Szału nie ma, ale przy okazji, przetestowałem sobie Dolby Atmos w nowym tablecie 😉 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts