kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Zazdroszczę Ci głośników, nic więcej. @Top Hi-Fi & Video Design da radę sprawdzić demo Diva 3 ? Opis piątek w AUDIO tak ładny, że nabrałem ochoty na trójki. Edytowano 8 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Audiolab 6000 mk2 / Rega Brio bym sprawdził. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Sprawdzałem jest też opcja Po co ja tą aiyima a80 zamówiłem Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Zrobisz jak uważasz ale ja w ciemno do 12m i Twoich paczek stawiam na Audiolaba 6000a mk2. Moją propozycję znasz. Edytowano 8 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Widzisz właśnie mi brakuje tej końcówki 3800 kosztuje Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Jakiej końcówki ? A to nie patrz na to, pisz do Q21 tu na forum, Pan Szymon coś wymyśli. Edytowano 8 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Do tak fajnych paczek mogą zejść. 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu A w outletowych ofertach nic nie ma? Może w komisach sprzętu używanego coś byś znalazł, dają też gwarancję, nie wiem czy zawsze, ale to, które widziałem, tak. Zostałoby Ci na streamer. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Rafal Wdo napisał: A on nie ma bluetooth? No tak, jeśli tylko o bluetooth chodzi to nie potrzebujesz streamera. Myślałem, że celujesz też w streamer 🙂 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Rafal Wdo napisał: A on nie ma bluetooth? Audiolab, z tego co czytam, ma. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Na q21 jest w outlecie za 3200, tak mi się właśnie wydawało, że go tam ostatnio widziałem. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Zaraz zobaczą. Tylko czy on regulacje tonów niskich i wysokich? Nie ma Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @Rafal Wdo po co kombinujesz w dwóch tematach jednocześnie? Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu Bo myślałem że to to już jest zamknięty temat Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Żeby zamknąć temat na forum musisz napisać do @RoRo @MariuszZ lub @Redakcja AUDIO Odpisz, cytując
Recommended Posts