kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Zazdroszczę Ci głośników, nic więcej. @Top Hi-Fi & Video Design da radę sprawdzić demo Diva 3 ? Opis piątek w AUDIO tak ładny, że nabrałem ochoty na trójki. Edytowano 10 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Audiolab 6000 mk2 / Rega Brio bym sprawdził. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Sprawdzałem jest też opcja Po co ja tą aiyima a80 zamówiłem Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Zrobisz jak uważasz ale ja w ciemno do 12m i Twoich paczek stawiam na Audiolaba 6000a mk2. Moją propozycję znasz. Edytowano 10 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Widzisz właśnie mi brakuje tej końcówki 3800 kosztuje Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu (edytowany) Jakiej końcówki ? A to nie patrz na to, pisz do Q21 tu na forum, Pan Szymon coś wymyśli. Edytowano 10 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Do tak fajnych paczek mogą zejść. 1 Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Ale kolumny ja już mam Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu A w outletowych ofertach nic nie ma? Może w komisach sprzętu używanego coś byś znalazł, dają też gwarancję, nie wiem czy zawsze, ale to, które widziałem, tak. Zostałoby Ci na streamer. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu A on nie ma bluetooth? Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Rafal Wdo napisał: A on nie ma bluetooth? No tak, jeśli tylko o bluetooth chodzi to nie potrzebujesz streamera. Myślałem, że celujesz też w streamer 🙂 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Rafal Wdo napisał: A on nie ma bluetooth? Audiolab, z tego co czytam, ma. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Na q21 jest w outlecie za 3200, tak mi się właśnie wydawało, że go tam ostatnio widziałem. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Zaraz zobaczą. Tylko czy on regulacje tonów niskich i wysokich? Nie ma Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu @Rafal Wdo po co kombinujesz w dwóch tematach jednocześnie? Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Bo myślałem że to to już jest zamknięty temat Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Żeby zamknąć temat na forum musisz napisać do @RoRo @MariuszZ lub @Redakcja AUDIO 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts