g88 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć, posiadam dość dobry zestaw stereo i chciałbym go rozbudować o zestaw kina domowego, czyli dołożyć amplituner, głośnik centralny, subwoofer i dwa głośniki z tyłu Głośniki stereo to Opera Seconda - podłączyłbym je do przełącznika, aby w razie chęci posłuchania muzyki - były zasilane przez mój wzmacniacz Monn 240i. Budżet powiedzmy 6-7k Pokój 35m 2 ale mam mało miejsca za kanapą i w dodatku skos z dachu, więcjako tylne potrzebuje coś naprawdę małego i w miarę płaskiego. Myślałem nad centralnym: Monitor Audio Bronze Centre 7G Z tyłu: Monitor Audio Silver AMS 7G Subwoofer: REL Tzero MKIII Aplituner: Denon AVR-X2800H Co o tym myślicie ? :) Odpisz, cytując
Al3x Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tak na szybko to Opera nie pasuje do monitor Audio. Lepiej jakieś głośniki na miękkich kopułkach wysokotonowych. Moim 240i na tryb HT bypass więc nie musisz przełączać głośnikowych. W kinie będzie działał jak końcówka mocy sterowana z amplitunera. Ten rel trochę mały. Coś większego i tylko do kina. Jak tel to seria HT. Edytowano 2 godziny temu przez Al3x Odpisz, cytując
Recommended Posts