MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, mateolo2 napisał: Ok, ale były to sprzęty lampowe? Każda lampa potrzebuje czasu na wygrzanie. To powszechna wiedza w świecie audio. I też za bardzo przez nikogo nie podważana. Dyskutować można o wygrzewaniu zwykłego sprzętu audio, ale nie lamp. Sorry masz rację ...zapomniałem że to klocek na lampach - mój błąd 😁 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Szkoda, że fiio nie zrobił tak, że te 4 lampy wystają na górze obudowy. Raz, żeby wyglądałoby to zaiebiscie z tymi wycieraczkami, a dwa ze nie byłoby problemu z temperaturami. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mateolo2 napisał: Szkoda, że fiio nie zrobił tak, że te 4 lampy wystają na górze obudowy. Raz, żeby wyglądałoby to zaiebiscie z tymi wycieraczkami, a dwa ze nie byłoby problemu z temperaturami. I ewentualną wymianą... 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, MacieQ napisał: I ewentualną wymianą... Dokladnie Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Ale mam jeszcze jedno spostrzeżenie i komplement dla warmera. Od niepamiętnych czasów jak kupowałem nowy wzmacniacz to wkurzało mnie że przez górne otwory wentylacyjne wpadał kurz do środka. Zawsze kombinowałem, żeby kupić jakąś siateczkę metalową i zamontować w pokrywie wzmacniacza. No i proszę Fiio Warmer - pierwsze urządzenie audio, w którym ktoś o tym pomyślał, zwiększył koszt i założył siateczki przeciwkurzowe! Można! Odpisz, cytując
tmnich Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, mateolo2 napisał: @tmnich @leoś powiedzcie że u Was też tak jest 😂 Jest wszystko ok. 44 minuty temu, mateolo2 napisał: dwa ze nie byłoby problemu z temperaturami. Nie żadnego problemu z temperaturą. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, tmnich napisał: Jest wszystko ok. Nie żadnego problemu z temperaturą. No dobra ale pokaż od boku Odpisz, cytując
tmnich Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, mateolo2 napisał: No dobra ale pokaż od boku 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, tmnich napisał: No leci też w dół. Ja jak je popycham do góry to się rusza. Może tka ma byc. W sensie rusza się góra/dol Edytowano 2 godziny temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
tmnich Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, mateolo2 napisał: No leci też w dół. Ja jak je popycham do góry to się rusza. Może tka ma byc Nie przesadzaj, wszystko jest ok. Edytowano 2 godziny temu przez tmnich Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, tmnich napisał: Nie przesadzaj, wszystko jest ok. Ale u Ciebie też tak chodzi góra dół? Odpisz, cytując
tmnich Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mateolo2 napisał: Ale u Ciebie też tak chodzi góra dół? Nie zauważyłem. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Panowie ...ale w czym problem ??? Wystarczy coś podłożyć pod wtyk USB i po kłopocie bo mam wrażenie że z czasem to gniazdo może ulec uszkodzeniu Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MacieQ napisał: Panowie ...ale w czym problem ??? Wystarczy coś podłożyć pod wtyk USB i po kłopocie bo mam wrażenie że z czasem to gniazdo może ulec uszkodzeniu No też mnie to zastanawia Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Kuna, za 1250zł nawet jak któregoś dnia gniazdo wyciągniecie razem z kablem to chyba nikt nie powinien mieć pretensji do producenta. Kupi się drugiego Warmera za tysiaczka i po problemie. Wycieraczki na cały front są? Są! Podświetlenie jest? Jest i to nawet na stałe! Ogrzewa pokój w zimę? Ogrzewa! A w gratisie anielsko brzmią kolędy i w końcu jest niski bas, którego nie mają inne przetworniki. O tym, że w końcu pojawiła się przestrzeń, której innej przetworniki nie mają już nie wspomnę. Nie szukajcie minusów na siłę. Producent swój sprzęt hi fi po kosztach rozdaje a dalej coś nie pasuje… Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, kaczadupa napisał: Kuna, za 1250zł nawet jak któregoś dnia gniazdo wyciągniecie razem z kablem to chyba nikt nie powinien mieć pretensji do producenta. Kupi się drugiego Warmera za tysiaczka i po problemie. Wycieraczki na cały front są? Są! Podświetlenie jest? Jest i to nawet na stałe! Ogrzewa pokój w zimę? Ogrzewa! A w gratisie anielsko brzmią kolędy i w końcu jest niski bas, którego nie mają inne przetworniki. O tym, że w końcu pojawiła się przestrzeń, której innej przetworniki nie mają już nie wspomnę. Nie szukajcie minusów na siłę. Producent swój sprzęt hi fi po kosztach rozdaje a dalej coś nie pasuje… Masz racje Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu Na fejsie ludzie dzielą się linkami, gdzie kupili nowego Warmera za 1100zł. Widać, że trzeba dobrze poszukać bo cena 1250zl nie jest najniższą. Odpisz, cytując
Recommended Posts