Palmos Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) 11 godzin temu, maciek72 napisał: Warmer - czas realizacji 4-6 tygodni . Bo to ostatnio "bardzo gorący" towar. 😁 Edytowano 15 godzin temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 29 minut temu, Palmos napisał: Bo to ostatnio "bardzo gorący" towar. Za kilka miesięcy na olx bedzie ich masa za 60% ceny 2 Odpisz, cytując
Arko55 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu @Wing0 A co u Ciebie robi za DAC bo juz sie pogubiłem w tym, aby pamiętam że dawno temu Exogal poszedł na sell? Odpisz, cytując
cymes Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Gdyby Warmer był produkowany w Europie i kosztował 5000zł, audiofilemony byli by bardziej zadowoleni. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Arko55 napisał: @Wing0 A co u Ciebie robi za DAC bo juz sie pogubiłem w tym, aby pamiętam że dawno temu Exogal poszedł na sell? Matrix z Spdif Przed chwilą, cymes napisał: Gdyby Warmer był produkowany w Europie i kosztował 5000zł, audiofilemony byli by bardziej zadowoleni. Ziomuś tych Warmerów to było już 100. Co 2-3 miesiące podniecacie się że nowy Chinol za 2-3 tyś gra jak sprzęty za 30. Dużo z nas ma chińskie DAC i streamery, ale kupione z głową, a nie pod wpływem chwili, marketing działa cuda, a masy łykają jak pelikany. Ten tekst z produkcją w Europie to z wątku o chińskich autach wziąłeś? Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 19 minut temu, Wing0 napisał: Matrix z Spdif Ziomuś tych Warmerów to było już 100. Co 2-3 miesiące podniecacie się że nowy Chinol za 2-3 tyś gra jak sprzęty za 30. Dużo z nas ma chińskie DAC i streamery, ale kupione z głową, a nie pod wpływem chwili, marketing działa cuda, a masy łykają jak pelikany. Ten tekst z produkcją w Europie to z wątku o chińskich autach wziąłeś? Warmer jest zajebisty. Pokaz z tych 100 dacow chociaż jeden w takich cenach na drabince r2r i z lampami europejskimi. Może ich faktycznie tyle było a ja przegapiłem 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu A po co, miejcie chwilę radości:). Tak jeszcze miesiac czy dwa górą i będą peany na temat kolejnego zajebistego DAC :). Audio GD był jeszcze tydzień temu czy dwa po prostu killera, ale już jest kolejny mega ultra killer ooo losie Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: A po co, miejcie chwilę radości:). Czyli jednak nie było takich daców 😂 Tym bardziej cieszę się, że go kupiłem póki był. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 35 minut temu, cymes napisał: Gdyby Warmer był produkowany w Europie i kosztował 5000zł, audiofilemony byli by bardziej zadowoleni. Ja pierwszy bym się ucieszył, że pieniądze nie odpływają z naszego kontynentu. A gdyby jeszcze zostały w Polsce, to już w ogóle. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Za 2 miesiące za 1100 zl byś kupil, na olx jest za 1700 jak chcesz drugi na zapas. Europejskie lampy JJ za 100 zł sztos jakość. Jeden broni ze DAC chiński drugi się cieszy ze w chińskie DAC sa europejskie lampy to co zła ta Europa czu dobra? Słuchajcie ale nie dajcie się zbytnio robić w bolo ;). Chiny umieja w marketing... r2r tak obecnie modne, lampy, wycieraczki wszystko co analogowe w audio wdupcone do najbardziej cyfrowego elementu w audio. Majstersztyk i do tego za 1999 zł 99 gr Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Wing0 napisał: Za 2 miesiące za 1100 zl byś kupil, na olx jest za 1700 jak chcesz drugi na zapas. Europejskie lampy JJ za 100 zł sztos jakość. Jeden broni ze DAC chiński drugi się cieszy ze w chińskie DAC sa europejskie lampy to co zła ta Europa czu dobra? Słuchajcie ale nie dajcie się zbytnio robić w bolo ;). Chiny umieja w marketing... r2r tak obecnie modne, lampy, wycieraczki wszystko co analogowe w audio wdupcone do najbardziej cyfrowego elementu w audio. Majstersztyk i do tego za 1999 zł 99 gr Chyba jednak troszeczkę zazdrość przez pana przemawia Ja kupiłem za 1200 i jestem przeszczęśliwy, a tych dacow miałem tyle, że hoho z matrixem wlacznie Edytowano 13 godzin temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu No pewnie i to jaka. Leben nie zapewnia mi wystarczającej analogowości jak DACzek cyfrowy z jednymi z najgorzej brzmiących lamp. Aż mi zadek ściska. Poczekam miesiac jak będą nowe rewelacje z kolejnym pro DAC. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Wing0 napisał: r2r tak obecnie modne, lampy, wycieraczki wszystko co analogowe w audio wdupcone do najbardziej cyfrowego elementu w audio. Michał, ale może to faktycznie przebija konkurencję w swojej cenie? Chińczycy wypełnili lukę na rynku i zarabiają na tym - jak zwykle. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Rafał S napisał: Michał, ale może to faktycznie przebija konkurencję w swojej cenie? Chińczycy wypełnili lukę na rynku i zarabiają na tym - jak zwykle. Jasne tylko na jak długo przebije tę konkurencję? Na miesiąc, dwa? Najlepiej sie czyta jak kosi sprzęty za grube miliony FB płonie ;). Przecież taką zabawkę kupić i przetestować to żaden problem tylko czasu szkoda np dla mnie. Za dużo juz sie oczytalem takich podpięt. Jeśli przetrwają chociaz pół roku wtedy warto sięgnąć po dany produkt. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Wing0 napisał: Jasne tylko na jak długo przebije tę konkurencję? Na miesiąc, dwa? Najlepiej sie czyta jak kosi sprzęty za grube miliony FB płonie ;). Przecież taką zabawkę kupić i przetestować to żaden problem tylko czasu szkoda np dla mnie. Za dużo juz sie oczytalem takich podpięt. Jeśli przetrwają chociaz pół roku wtedy warto sięgnąć po dany produkt. Z tego co mówi CEO Fiio za pół roku to ich prawdopodobnie nie będzie już w sprzedazy. Bo to był „pet-project” marki żeby spełnić ambicje właściciela, ale praktycznie bez marż. Głównym ich produktem DAC ma pozostać K13 i na jego sprzedaży się skupiają. Więc kto teraz kupi i jeszcze uda mu się go dorwać ten będzie miał, a potem już użytkownicy będą dyktować ceny za egzemplarze używane Edytowano 13 godzin temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
leoś Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Wing0 napisał: No pewnie i to jaka. Leben nie zapewnia mi wystarczającej analogowości jak DACzek cyfrowy z jednymi z najgorzej brzmiących lamp. Aż mi zadek ściska. Poczekam miesiac jak będą nowe rewelacje z kolejnym pro DAC. Może zamiast trollować pożycz Warmera i zrób porównanie do Matrixa . Chętnie poczytam i z góry dziękuję. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, leoś napisał: Może zamiast trollować pożycz Warmera i zrób porównanie do Matrixa . Chętnie poczytam i z góry dziękuję. Nie chce mi się. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Wing0 napisał: Nie chce mi się. To w sumie po co się tu wypowiadasz? 2 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, mateolo2 napisał: Z tego co mówi CEO Fiio za pół roku to ich prawdopodobnie nie będzie już w sprzedazy. Bo to był „pet-project” marki żeby spełnić ambicje właściciela, ale praktycznie bez marż. Głównym ich produktem DAC ma pozostać K13 i na jego sprzedaży się skupiają. Więc kto teraz kupi i jeszcze uda mu się go dorwać ten będzie miał, a potem już użytkownicy będą dyktować ceny za egzemplarze używane Super. Założysz się ze mną, że bedzie wart 60-70% obecnej ceny? Ile w tym siedzisz? Przecież nie pierwszy rok sie w audio bawisz :). Przed chwilą, mateolo2 napisał: To w sumie po co się tu wypowiadasz? Bo mogę. Przy okazji może ktoś ruszy głową żeby sie nie napalać i nie podniecać kolejnym chwytem marketingowym. Odpisz, cytując
leoś Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Wing0 napisał: Super. Założysz się ze mną, że bedzie wart 60-70% obecnej ceny? Ile w tym siedzisz? Przecież nie pierwszy rok sie w audio bawisz :). Dobrze ,że Lebeny nie tanieją . Cena nowego 39 tysiecy, a w linku lekka używka. https://www.olx.pl/d/oferta/leben-cs-1000p-CID99-ID18yZP4.html Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, leoś napisał: Dobrze ,że Lebeny nie tanieją . Cena nowego 39 tysiecy, a w linku lekka używka. CS300XS kosztował nowy w okolicy 13 tysiecy, używki chodzą po 8.5-10 tyś. Wzmacniacz od wielu wielu lat trzyma poziom. O tym Fiio za rok nawet ty nie będziesz pamiętał leosiu I pamiętaj kupując takiego Lebena o którym piszesz podana w sieci cena to nie cena zakupu chyba żeś łoś. Odpisz, cytując
leoś Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: CS300XS kosztował nowy w okolicy 13 tysiecy, używki chodzą po 8.5-10 tyś. Wzmacniacz od wielu wielu lat trzyma poziom. O tym Fiio za rok nawet ty nie będziesz pamiętał leosiu I pamiętaj kupując takiego Lebena o którym piszesz podana w sieci cena to nie cena zakupu chyba żeś łoś. Nie wiem o co Ci chodzi, juz Mateolo napisał chyba jasno. Nic nie piszesz w tzw. temacie tylko trollujesz . Jak tu wszyscy jestęśmy na tym forum to wiemy jako jest pólka cenowa FIIO. Że elektroniczne gadzety szybko tanieją jako używki to już dzieci w przedszkolu wiedzą, nikt nie potrzebuje Twoich " prawd objawionych" . A jaka jest specyfika handlu droższymi klockami to tez wszyscy wiedzą. Szkoda Twojego czasu - i tylko z tym się zgadzam, A jeśli chodzi o mnie to Warmer zostanie , jak nie żongluję, miałem Rdaca ponad 10 lat i był OK. Warmer , który w ostatniej chwili wyparł droższego Daca , ma to czego potrzebuje , czyli sam DAC bez dodatkowych funkcji, tylko tyle wyjść ile potrzebuję, fajne brzmienie zbliżone do dobrego gramofonu, i nietypowy wygląd ( kwestia gustu). 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, leoś napisał: Nic nie piszesz w tzw. temacie tylko trollujesz . Oczywiście, że piszę w tzw temacie :). Nie spinaj sie tak bo Ci lampa strzeli ;). Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu 4 minuty temu, Wing0 napisał: Oczywiście, że piszę w tzw temacie :). Nie spinaj sie tak bo Ci lampa strzeli ;). Czyli po prostu wpadłeś tu zrobić zamieszanie Odpisz, cytując
Palmos Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Co 2-3 miesiące podniecacie się że nowy Chinol za 2-3 tyś gra jak sprzęty za 30. A kto tak napisał o warmerze? Zacytuj I nie za 2-3 tyś tylko za 1,2 Edytowano 12 godzin temu przez Palmos 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts