DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, bartleby napisał: Hd20. Fajny dac, mam go z 5-6 lat. W zesłym miesiącu chciałem go zastąpić Eversolo dac-z8, ale został Hegel. HD12 jeszcze lepszy (wyszedł później) do tego świetny jako sluchawkowiec, ale z tego co wiem HD25 jeszcze lepsza jakość i "holografia" (scena). Nie wiem, nie mialem. Miałem za to HD30 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, jakubk napisał: Myślałem chwilę nad HD30 ale ciężko coś sensownego wywnioskować po opiniach w sieci. Pierwsze o czym pomyślałem to HD30, ale okazało się, że jedyny używany kosztował prawie 7k... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 28 minut temu, bartleby napisał: Pierwsze o czym pomyślałem to HD30, ale okazało się, że jedyny używany kosztował prawie 7k... To prawie 1/3 jego początkowej ceny w salonach 😉 HD12 jakiś czas się pojawiały, najtańsza oferta na wtórnym jaką widziałem to coś koło 1,7tys świetna cena jak na takie brzmienie, ja niestety kupowałem kiedy kosztował ponad 5tys. Później chciałem HD25 i nie bylo mi dane, no to HD30 się pojawił. U mnie te wszystkie DACi grały bdb, tylko ja je karmię audiovoodoo 😉 kabelki zas., bezpieczniki, duperelki, izolatory etc. Mój obecny transport CD dostał tyle, że to kosztowalo więcej niż samo urzadzenie, ale tak lubię, tak chcę , bo tak mogę. No i gra świetnie. 😛 A poniżej stare czasy, testy i zabawa. Ach łezka sie kręci, czasem tęsknię 😉 Jeszcze gąbki w tle zamiast paneli 😁 Edytowano 3 godziny temu przez DiBatonio 2 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Jeśli do tej pory był taki zajebisty, to teraz w drugą stronę? Bo czy może być jeszcze lepiej? 😉 Oj jest lepiej 1 Odpisz, cytując
panplan Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Dnia 11.01.2026 o 17:49, bartleby napisał: @przespol Generalnie zgadzam się z wszystkim co napisałeś. Ile mniej więcej godzin przepracował twój warmer? Mój ma około 50h i czuć, ze te skraje trochę się normalizują. Gdzieś czytałem, że tak po 100h gra docelowym dźwiękiem. Jak ktoś jest z okolić Wrocławia i chce sobie na trochę potestować warmera, a ma jakiegoś denafripsa, to zapraszam Na olx ktoś właśnie wystawił aresa 2 za 1450 a ja akurat nie mam kasy 🙄 hej! ja jestem z Wrocławia, ale nie mam niestety Denafripsa ale mogę fajnego CD z wejściem DAC dać na wymianę. Jeszcze nie słyszałem nigdy nic r2r więc to ciekawa opcja… 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 52 minuty temu, panplan napisał: hej! ja jestem z Wrocławia, ale nie mam niestety Denafripsa ale mogę fajnego CD z wejściem DAC dać na wymianę. Jeszcze nie słyszałem nigdy nic r2r więc to ciekawa opcja… Dzięki, ale nie. To dotyczy/dotyczyło daców r2r. Odpisz, cytując
przespol Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Myślę że warmer to świetnie rozwiązanie dla jasnych/neutralnych systemów. U mnie już bez niego bylo dosyć ciemno, dlatego nie jestem do końca zadowolony. Wokale na Warmerze względem wiim pro plus to przepaść. Prawda. W innych obszarach różnica nie jest już taka duża imo. Dlatego sam się waham czy oddawać czy zostawić. Mam kilka dni na zwrot więc wygrzewam dalej Korci mnie jeszcze aby przetestować mojo2 - na qutest szkoda mi kasy a podobno grają podobnie/tak samo? Ktoś potwierdzi / zaprzeczy ? Odpisz, cytując
Recommended Posts