DiBatonio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, bartleby napisał: Hd20. Fajny dac, mam go z 5-6 lat. W zesłym miesiącu chciałem go zastąpić Eversolo dac-z8, ale został Hegel. HD12 jeszcze lepszy (wyszedł później) do tego świetny jako sluchawkowiec, ale z tego co wiem HD25 jeszcze lepsza jakość i "holografia" (scena). Nie wiem, nie mialem. Miałem za to HD30 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, jakubk napisał: Myślałem chwilę nad HD30 ale ciężko coś sensownego wywnioskować po opiniach w sieci. Pierwsze o czym pomyślałem to HD30, ale okazało się, że jedyny używany kosztował prawie 7k... Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) 28 minut temu, bartleby napisał: Pierwsze o czym pomyślałem to HD30, ale okazało się, że jedyny używany kosztował prawie 7k... To prawie 1/3 jego początkowej ceny w salonach 😉 HD12 jakiś czas się pojawiały, najtańsza oferta na wtórnym jaką widziałem to coś koło 1,7tys świetna cena jak na takie brzmienie, ja niestety kupowałem kiedy kosztował ponad 5tys. Później chciałem HD25 i nie bylo mi dane, no to HD30 się pojawił. U mnie te wszystkie DACi grały bdb, tylko ja je karmię audiovoodoo 😉 kabelki zas., bezpieczniki, duperelki, izolatory etc. Mój obecny transport CD dostał tyle, że to kosztowalo więcej niż samo urzadzenie, ale tak lubię, tak chcę , bo tak mogę. No i gra świetnie. 😛 A poniżej stare czasy, testy i zabawa. Ach łezka sie kręci, czasem tęsknię 😉 Jeszcze gąbki w tle zamiast paneli 😁 Edytowano 5 godzin temu przez DiBatonio 3 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, soberowy napisał: Jeśli do tej pory był taki zajebisty, to teraz w drugą stronę? Bo czy może być jeszcze lepiej? 😉 Oj jest lepiej 1 Odpisz, cytując
panplan Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 11.01.2026 o 17:49, bartleby napisał: @przespol Generalnie zgadzam się z wszystkim co napisałeś. Ile mniej więcej godzin przepracował twój warmer? Mój ma około 50h i czuć, ze te skraje trochę się normalizują. Gdzieś czytałem, że tak po 100h gra docelowym dźwiękiem. Jak ktoś jest z okolić Wrocławia i chce sobie na trochę potestować warmera, a ma jakiegoś denafripsa, to zapraszam Na olx ktoś właśnie wystawił aresa 2 za 1450 a ja akurat nie mam kasy 🙄 hej! ja jestem z Wrocławia, ale nie mam niestety Denafripsa ale mogę fajnego CD z wejściem DAC dać na wymianę. Jeszcze nie słyszałem nigdy nic r2r więc to ciekawa opcja… 1 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 52 minuty temu, panplan napisał: hej! ja jestem z Wrocławia, ale nie mam niestety Denafripsa ale mogę fajnego CD z wejściem DAC dać na wymianę. Jeszcze nie słyszałem nigdy nic r2r więc to ciekawa opcja… Dzięki, ale nie. To dotyczy/dotyczyło daców r2r. Odpisz, cytując
przespol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Myślę że warmer to świetnie rozwiązanie dla jasnych/neutralnych systemów. U mnie już bez niego bylo dosyć ciemno, dlatego nie jestem do końca zadowolony. Wokale na Warmerze względem wiim pro plus to przepaść. Prawda. W innych obszarach różnica nie jest już taka duża imo. Dlatego sam się waham czy oddawać czy zostawić. Mam kilka dni na zwrot więc wygrzewam dalej Korci mnie jeszcze aby przetestować mojo2 - na qutest szkoda mi kasy a podobno grają podobnie/tak samo? Ktoś potwierdzi / zaprzeczy ? 1 Odpisz, cytując
jakubk Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, maciek72 napisał: Mam 80141 z 28.12.25 i nic jeszcze nie widać , choć dzisiaj pisałem do nich , ale dyskusja z robotem jest do d.... Nooo...to już wiesz kiedy będzie 'one month or more than one month' Co za precyzja informacji 😅 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, mateolo2 napisał: To jest inny dac kompletnie jak się lampy wygrzeją po 100h Ciekawe co będzie po 200h. Może sam wskoczy na olx 😉. 4 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nieeeeeee...za szybko. Na OLX tak po 400h 😁 2 Odpisz, cytując
jakubk Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu 4 godziny temu, DiBatonio napisał: To prawie 1/3 jego początkowej ceny w salonach 😉 HD12 jakiś czas się pojawiały, najtańsza oferta na wtórnym jaką widziałem to coś koło 1,7tys świetna cena jak na takie brzmienie, ja niestety kupowałem kiedy kosztował ponad 5tys. Później chciałem HD25 i nie bylo mi dane, no to HD30 się pojawił. U mnie te wszystkie DACi grały bdb, tylko ja je karmię audiovoodoo 😉 kabelki zas., bezpieczniki, duperelki, izolatory etc. Mój obecny transport CD dostał tyle, że to kosztowalo więcej niż samo urzadzenie, ale tak lubię, tak chcę , bo tak mogę. No i gra świetnie. 😛 A poniżej stare czasy, testy i zabawa. Ach łezka sie kręci, czasem tęsknię 😉 Jeszcze gąbki w tle zamiast paneli 😁 Jak ocenisz w takim razie HD30 względem wszechobecnej 'chińszczyzny' ? Kilka opinii, które znalazłem były lekko mówiąc skrajne. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 37 minut temu Napisano 37 minut temu (edytowany) 7 minut temu, jakubk napisał: Jak ocenisz w takim razie HD30 względem wszechobecnej 'chińszczyzny' ? Kilka opinii, które znalazłem były lekko mówiąc skrajne. Nie znam taniej chińszczyzny nie słyszałem u siebie, a u kogoś to nie to samo no i nie żongluje już od kilku lat klamotami i innymi duperelami. Nie pomogę niestety. Edytowano 36 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Palmos Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: Ciekawe co będzie po 200h. Może sam wskoczy na olx 😉 58 minut temu, DiBatonio napisał: Nieeeeeee...za szybko. Na OLX tak po 400h 😁 Jeśli możecie podać tutaj jakieś ciekawe daci w kwocie do 2kpln które są lepsze lub są alternatywą do tego Fiio to podajcie. Nie piszę tego złośliwie. Po prostu takie info przyda się. Jak widać warmer to nie jest cud techniki i nie jest dla wszystkich, tak jak r2r nie jest dla wszystkich, ale ma dobrą cenę. Jednemu koledze nie podszedł do jego klamotów i szuka jakiejś alternatywy. Fajnie jakbyście pomogli. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts