mateolo2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Panowie, jeszcze informacja dla osób, które rozważają wymianę lamp. Może nie wszyscy to wiedzą. Jesli używacie tylko wyjść RCA to nie musicie zmieniać wszystkich 4 lamp tylko 2. Fiio nawet opublikowało informację w internecie, które to są konkretnie lampy. W przypadku xlr trzeba wymienić wszystkie 4. Ale jeśli używacie interkonektow to raz ze znacznie taniej, a dwa że można pokusić się o jakąś fajną pare nos. Odpisz, cytując
leoś Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 51 minut temu, mateolo2 napisał: Panowie, jeszcze informacja dla osób, które rozważają wymianę lamp. Może nie wszyscy to wiedzą. Jesli używacie tylko wyjść RCA to nie musicie zmieniać wszystkich 4 lamp tylko 2. Fiio nawet opublikowało informację w internecie, które to są konkretnie lampy. W przypadku xlr trzeba wymienić wszystkie 4. Ale jeśli używacie interkonektow to raz ze znacznie taniej, a dwa że można pokusić się o jakąś fajną pare nos. Chyba już wiem kto będzie pierwszy wymieniał 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 8 minut temu, leoś napisał: Chyba już wiem kto będzie pierwszy wymieniał 😉 Nie, raczej nie Ten dziwięk mi bardzo odpowiada. Ale znając mnie za jakiś czas mi się znudzi i będę chciał sobie coś wymienić. Edytowano 1 godzinę temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
Recommended Posts