leoś Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Przed Warmerem każda płyta, każdy utwór muzyczny grał u Ciebie cyfrowo, męczył, była natarczywość? A może ta łagodność i uprzejmość Warmera też coś nam zabiera? Przed Warmerem CD mialem jako transport podłączony do Rdac , a ostatnie miesiące ( po sprzedazy rdaca ) głownie grałem z Wiima ( streaming) . Niezbyt przyjemne brzmienie 1 bitowych przetwornikow , które byly popularne w CD było wielokrotnie juz opisywane ,na różnych forach, A czy coś zabiera ? NIe wiem,wiem tylko ,ze z latami gusta się zmieniają. Z czego to wynika to osobna historia . 1 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, KrólKiczu napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/fiio-r2r-warmer-tube-dac-przetwornik-cyfrowo-analogowy-czarny-CID99-ID18Pc4n.html Tutaj bardzo atrakcyjna cena. Chciałem go kupić na testy, 1100 nie majątek. Zanim dobrze nie napisałem, gość odp. że już sprzedany. Idą jak świeże bułeczki. 🤣 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, leoś napisał: Sorry ale nie bede sie tu rozpisywał, ale w jednym słowie mniej natarczywosci A ja powiem bardziej wyluzowane 5 minut temu, misiekx napisał: Idą jak świeże bułeczki. Jeszcze wczoraj były 3 na olx. 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mam nadzieję, że po Nowym Roku posłucham go u kolegi z forum 😉 Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 36 minut temu Autor Napisano 36 minut temu (edytowany) Słuchajcie, ja chyba założę mu te radiatory na górze, żeby trochę go odciążyć z tych temperatur. Jak przykładam rękę to jest mega gorący - i to w chłodnym mieszkaniu. A co latem w 30 stopniach? Edytowano 35 minut temu przez mateolo2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 34 minuty temu Napisano 34 minuty temu Czy u innych kolegów też taki gorący? Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu 2 godziny temu, lpomis napisał: Tak bardzo zachwalacie Warmera, że skusiłem się i zamówiłem No i wreszcie jest szansa na recenzję z prawdziwego zdarzenia i uczciwy, jak napisałeś "z chłodną głową" opis wrażeń i weryfikacja zachwytów. Niecierpliwie czekam. Otaguj mnie jak wrzucisz jakiś opis, żebym nie przegapił. 2 godziny temu, lpomis napisał: . Samo hasło, że jest "lepiej" albo "kilka klas wyżej" niewiele tak naprawdę mówi. Fajnie by było napisać więcej szczegółów - co się zmieniło, w porównaniu do czego, z jakim połączeniem, w jakich fragmentach konkretnych utworów to najbardziej słychać, itp. Liczę na Was Nie nie, kolego, to my liczymy na Ciebie 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 3 minuty temu, misiekx napisał: Czy u innych kolegów też taki gorący? Odpisz, cytując
cymes Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 13 minut temu, mateolo2 napisał: chyba założę mu te radiatory na górze Ciekaw jestem co stworzysz, pole do popisu jest. Odpisz, cytując
leoś Napisano 21 minut temu Napisano 21 minut temu Nie mam takiego termometra ,ale takiej temperatury nie mam ,bo to już by parzyło . Sądzę ,że mam około 55 st C , to jest już dość gorąco ale da się trzymać dłoń na pokrywie. Z drugiej strony to nic strasznego, kto pamięta ruskie telewizory to wie... Powyższe na bazie ok 3 godzin pracy wczoraj. Odpisz, cytując
tmnich Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 9 minut temu, mateolo2 napisał: Jak przykładam rękę to jest mega gorący Maksymalna temperatura to około 55 stopni, pisałem wielokrotnie. 10 minut temu, mateolo2 napisał: to w chłodnym mieszkaniu. A co latem w 30 stopniach? Chłodnym ? Teraz 24 stopnie, latem włączasz klimatyzację i masz tyle ile chcesz. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu 1 minutę temu, tmnich napisał: Chłodnym ? Teraz 24 stopnie, latem włączasz klimatyzację i masz tyle ile chcesz. A bierzesz pod uwagę, że nie każdy zimą ma 24 stopnie i nie każdy ma w domu/mieszkaniu klimatyzację? Odpisz, cytując
tmnich Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu 2 minuty temu, KrólKiczu napisał: A bierzesz pod uwagę, że nie każdy zimą ma 24 stopnie i nie każdy ma w domu/mieszkaniu klimatyzację? Chyba jest to oczywiste, że dla takich znawców DAC jak Ty, którzy mają zajebiste audio i wyśmiewają taniego warmera, stać na haiera, podpowiem tania chińska klimatyzacja. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts