MCHammer2022 Napisano wczoraj o 14:13 Napisano wczoraj o 14:13 (edytowany) 3 godziny temu, Sundin997 napisał: to wymaga wysiłku w postaci odwiedzenia odległego salonu,bądź pierdzielenie z wypożyczaniem. A ja stosuję trzecią metodę: tworzę własną listę interesujących sprzętów i gdy coś pojawi się w mojej okolicy jadę na odsłuch i oceniam. Ta metoda wymaga wprawdzie tygodni/miesięcy, które muszą upłynąć zanim coś się obok mnie pojawi ale w końcu audio to nie wyścig na czas. 🚲🚲🚲 Edytowano wczoraj o 14:26 przez MCHammer2022 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano wczoraj o 14:22 Napisano wczoraj o 14:22 7 minut temu, MCHammer2022 napisał: A ja stosuję trzecią metodę: tworzę własną listę interesujących sprzętów i gdy coś pojawi się w mojej okolicy jadę na odsłuch i oceniam. Można pojechać z własną elektroniką do wystawionych kolumn. Trudniej odwrotnie. A odsłuch z kolumnami gospodarza będzie już mało miarodajny. Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano wczoraj o 14:33 Napisano wczoraj o 14:33 6 minut temu, Rafał S napisał: A odsłuch z kolumnami gospodarza będzie już mało miarodajny. Coś tam jednak słychać, szczególnie w systemach składanych starannie. Przed wyjazdem pytam się jaki sprzedający ma system, żeby się zorientować czy wyprawa w ogóle ma sens. 1 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 3 godziny temu, MCHammer2022 napisał: Coś tam jednak słychać, szczególnie w systemach składanych starannie. Na czym wg Ciebie polega staranne składanie systemu? Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, KrólKiczu napisał: Na czym wg Ciebie polega staranne składanie systemu? Na przemyślanym doborze adekwatnych jakościowo elementów toru w celu uzyskania dźwięku możliwie dobrej jakości a nie przypadkowym. Edytowano 23 godziny temu przez MCHammer2022 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 18 minut temu, MCHammer2022 napisał: Na przemyślanym doborze adekwatnych jakościowo elementów toru w celu uzyskania dźwięku możliwie dobrej jakości a nie przypadkowym. A na jakiej podstawie stwierdzisz, że elementy toru są dobrane przypadkowo? Jest jakiś klucz, wg którego dobiera się te elementy? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 5 minut temu, KrólKiczu napisał: A na jakiej podstawie stwierdzisz, że elementy toru są dobrane przypadkowo? Jest jakiś klucz, wg którego dobiera się te elementy? Oj Seba Seba, widać jak na dłoni do czego zmierzasz tymi pytaniami ...🤭 Pzdr 1 Odpisz, cytując
MCHammer2022 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, KrólKiczu napisał: A na jakiej podstawie stwierdzisz, że elementy toru są dobrane przypadkowo? Jest jakiś klucz, wg którego dobiera się te elementy? Wiedza ekspercka i doświadczenie. Edytowano 23 godziny temu przez MCHammer2022 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Oj Seba Seba, widać jak na dłoni do czego zmierzasz tymi pytaniami ... No co,nudno się zrobiło Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 15 minut temu, MCHammer2022 napisał: Wiedza ekspercka i doświadczenie. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu TAAAAK. 😁😁😁😁 P.S. Sorry, nie mogłem się powstrzymać 😜 1 Odpisz, cytując
Sundin997 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: TAAAAK. A mogło być miękko i filozoficznie,a tak naczelne trolle kończą temat. 1 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts