Marcin Bohun Napisano Wtorek o 22:24 Napisano Wtorek o 22:24 Siemka Obecnie używam słuchawek brainwavz hm5, w sumie są w moim posiadaniu już od 3/4 lat jakoś chyba (to już druga sztuka). Większość czasu spędzam grając, ale cenię sobie również dobry film. Zależy mi w sumie na tym, żeby bas nie był jakoś zbyt sztucznie podbity albo nie przejmował całej sceny. Zastanawiałem się nad używanym DAC / Wzmacniacz słuchawkowy Topping DX3 Pro. Jeśli chodzi o słuchawki nie mam bladego pojęcia w co mogę celować. Myślę, że w grę wchodzą jedynie konstrukcję zamknięte. Mogą być to również używane egzemplarze. Chciałbym spróbować czegoś nowego. Stworzyć taki swój "mini kącik" dla uszu. Zestaw służyłby mi do komputera. . Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 07:31 Napisano wczoraj o 07:31 (edytowany) Może Bowers PX8 S2? Kompletny zestaw za 1500 zł. Jakością pod każdym względem wymiatają. Jako bonus ANC i pozbycie się kabli. PS No i będziesz miał zestaw wart 3000 zł, a nie 1500 zł, bo akurat jest wyprzedaż tego modelu;) Edytowano wczoraj o 07:48 przez Kraft Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 11:00 Napisano wczoraj o 11:00 Hej Z opcji zamkniętych na pewno sprawdziłbym Meze 99 Classics V2. Bardzo proste w napędzeniu słuchawki, o fajnym, neutralniejszym lekko graniu, ale dalej ze spokojnym sznytem i minimalnym ociepleniu. Nie potrzebują DACa oddzielnego, ale w razie czego iFi Zen DAC 3 do nich jest fajnym rozwiązaniem. W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuch Odpisz, cytując
Marcin Bohun Napisano wczoraj o 11:36 Autor Napisano wczoraj o 11:36 4 godziny temu, Kraft napisał: Może Bowers PX8 S2? Kompletny zestaw za 1500 zł. Jakością pod każdym względem wymiatają. Jako bonus ANC i pozbycie się kabli. PS No i będziesz miał zestaw wart 3000 zł, a nie 1500 zł, bo akurat jest wyprzedaż tego modelu;) Masz może jakiegoś linka? Bo nic znaleźć nie mogę, wszystko właśnie w cenie 3 tyś zł. Jeszcze mam zapytanie co do sceny, czy jest ona szeroka? Albo co myślicie na temat senisherow hd 490? Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 12:03 Napisano wczoraj o 12:03 (edytowany) 27 minut temu, Marcin Bohun napisał: Masz może jakiegoś linka? Bo nic znaleźć nie mogę, wszystko właśnie w cenie 3 tyś zł. https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-bluetooth-bowers-wilkins-px8-anc-nauszne-czarne?gad_source=1&gad_campaignid=17941153375&gbraid=0AAAAADoIO6-sdvFPB5nKxn9DnaN5YpowH&gclid=Cj0KCQiApfjKBhC0ARIsAMiR_Its1oJAYhrH0rqBpWdMehuViEczakHVjK5Apj-mBCrKCJ4-ahPDjckaAigWEALw_wcB https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px8.html?color=1826&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PMAX] Słuchawki %2B Soundbary&utm_id=17934795483&utm_term=&utm_content=&utm_source_platform=Google+Ads&gad_source=1&gad_campaignid=17942344004&gbraid=0AAAAAD3sgsGBUm63ZYuDWb-mF7Wr0bpRb&gclid=Cj0KCQiApfjKBhC0ARIsAMiR_IvUOENt4Yip_82v3OSUsDBfAPIR6dQlyqutmAOb80oSR1pWIGwqersaAit1EALw_wcB Edytowano wczoraj o 12:04 przez Kraft Odpisz, cytując
Marcin Bohun Napisano wczoraj o 15:53 Autor Napisano wczoraj o 15:53 (edytowany) Czy ten link z mediaexpert jest do wersji s2? Edytowano wczoraj o 19:26 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 15:55 Napisano wczoraj o 15:55 (edytowany) S1 Edytowano wczoraj o 16:01 przez Kraft Odpisz, cytując
euter Napisano wczoraj o 15:57 Napisano wczoraj o 15:57 To nie są linki do wersji S2, która obecnie kosztuje 3k, lecz do pierwszej wersji tych słuchawek. Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 15:59 Napisano wczoraj o 15:59 (edytowany) Tak zgadza się. Pomyliłem wersje z PX7, gdzie starsza to właśnie S2. Co nie zmienia faktu, że PX8 są zarąbiste. Edytowano wczoraj o 16:02 przez Kraft Odpisz, cytując
Marcin Bohun Napisano wczoraj o 16:00 Autor Napisano wczoraj o 16:00 2 minuty temu, euter napisał: To nie są linki do wersji S2, która obecnie kosztuje 3k, lecz do pierwszej wersji tych słuchawek. No właśnie sprawdzając wszędzie widzę, że to są s1 niby. Czyli będzie trzeba zrobić zwrot do sklepu. Chyba, że do 1500zl są warte swojej ceny. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano wczoraj o 16:02 Napisano wczoraj o 16:02 (edytowany) A już szedłem do komputera na zakupy. Edytowano wczoraj o 16:03 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Marcin Bohun Napisano wczoraj o 16:08 Autor Napisano wczoraj o 16:08 4 minuty temu, Kraft napisał: Ludzie, co z Wami? Ogólnie, zdurniałem już. Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 16:17 Napisano wczoraj o 16:17 (edytowany) Wszedł nowy model S2., więc starszy wyprzedają za połowę ceny. Moim zdaniem to okazja, bo PX8 są świetne. Pod względem jakości wykonania S1 i S2 są takie same,. Edytowano wczoraj o 16:20 przez Kraft Odpisz, cytując
Marcin Bohun Napisano wczoraj o 17:24 Autor Napisano wczoraj o 17:24 (edytowany) Czy warto do nich w późniejszym czasie dokupić jakiś dac? Edytowano wczoraj o 19:27 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu cytować go w całości Odpisz, cytując
Kraft Napisano wczoraj o 17:47 Napisano wczoraj o 17:47 (edytowany) Nie. Nawet się nie da. To kompletny, zamknięty system. Edytowano wczoraj o 18:00 przez Kraft Odpisz, cytując
soberowy Napisano wczoraj o 18:12 Napisano wczoraj o 18:12 I tak i nie. Podobno można szlifować ich brzmienie różnymi modelami telefonów 😉 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano wczoraj o 18:54 Napisano wczoraj o 18:54 39 minut temu, soberowy napisał: I tak i nie. Podobno można szlifować ich brzmienie różnymi modelami telefonów 😉 😁😁😁 Niczym chrząstka w salcesonie Michał... Odpisz, cytując
Marcin Bohun Napisano 21 godzin temu Autor Napisano 21 godzin temu Ciekawi mnie w sumie jak będą brzmiały na tle obecnych hm5, czy w to grach, muzyce, filmach etc. Szkoda, że nie mogą być zasilane wyłącznie kablem tylko muszą być coś naładowane. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 16 minut temu, Marcin Bohun napisał: Ciekawi mnie w sumie jak będą brzmiały na tle obecnych hm5, czy w to grach, muzyce, filmach etc. Szkoda, że nie mogą być zasilane wyłącznie kablem tylko muszą być coś naładowane. PX8 możesz też używać po kablu, który jest w zestawie. Tak wynika z opisu w pierwszym linku. Odpisz, cytując
Recommended Posts