audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mam zarowno na wtykach czerwonych, jak i bialych. Ale biale nie są białe tylko fioletowe, produkowane dla Acrolink. Troche inny materiał korpusu. Dla mnie furukawa to w tych przedzialach cenowych, mistrzostwo. Oczywiscie, o czym Jacek wie, przerobilem prawie wszystkie wtyczki Oyaide i przedkladam je nad Furu. Ale podobnie jak pewnie u wielu audiofili, temat kabli jest nieco dla mnie nudny, wiec po dobraniu odpowiedniego setu, temat zamknołem i nie za bardzo chce mi się testować inne. Edytowano 1 godzinę temu przez audiowit 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu 23 godziny temu, pairtick napisał: Sam, korzystam z sieciówek producenta. ⬆️ 4 godziny temu, mariol napisał: Po czy wnioskujesz, który kabel spełnia a który nie spełnia ścisłe normy bezpieczeństwa? Jw. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: Wolę V1. Teraz wytłumacz szanownym kolegom, dlaczego 😉 Też wolę PC OCC A. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu Zamiast tlumaczyć, lepirj posluchać. Te przewody to nie majatek. A jesli nie podpasują, latwo sprzedac w tej samej cenie, bo amatorow na nie wielu. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 27 minut temu, pairtick napisał: ⬆️ Jw. A te spełniają normy bezpieczeństwa, czy nie ? Odpisz, cytując
mariol Napisano 10 minut temu Napisano 10 minut temu Sieciówka na bazarze też jest od producenta. Ba, nawet z paragonem. Więc zapewne spełnia normy bezpieczeństwa. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts