cymes Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu (edytowany) Tomanek zupełnie nie przypasował mi na DAC przez wycofanie średnicy. Melodika MDP w tym miejscu jest neutralna i również ściąga zasłonkę do sznurówki, na tą chwilę tu zostaje. Tomanek na PRE dużo lepiej się spisuje, ściąga kolejną zasłonkę, poprawia wigor ale brakuje trochę wypełnienia. W tej konfiguracji jest już przyjemnie i apetyt dalej rośnie. Dzisiaj w końcu dojedziesz Wireworld Stratus 10, miejsce docelowe PA, tutaj teoretycznie najlepsze dla niego miejsce. Zobaczymy. Edytowano 19 godzin temu przez cymes Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 17 godzin temu Autor Napisano 17 godzin temu Tomanek Gold pójdzie u mnie na suby . W przyszłym tygodniu będę zamawiać Odpisz, cytując
cymes Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, maciek72 napisał: Tomanek Gold pójdzie u mnie na suby Nie neguję wpływu wtyczek ale myślę że do sub nie warto dopłacać względem przemysłowej. Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Ma jeszcze cieszyć oczka Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 23 godziny temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: https://www.tophifi.pl/przewody/przewody-zasilajace/isotek-evo3-initium.html A ja Wam napiszę, że za 300 zł nie słyszałem lepszej sieciówki. W dodatku sprzedajemy tego na potęgę Mam go podpiętego pod CD. Na pewno jest bardzo elastyczny, przyjemny w dotyku i łatwy w układaniu (przynajmniej w porównaniu z Audioquestem NRG Y, którego mam w sile 2 szt (wzmacniacz i streamer) , a który jest sztywny jak narząd po viagrze, ze wszystkimi tego konsekwencjami (trudno się go układa, czy to za szafką czy w nogawce). Ale czy on jest faktycznie rzetelnie wykonany (ekranowanie, oplot etc.) to już nie jestem do końca przekonany. Edytowano 3 godziny temu przez terracan1929 1 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, terracan1929 napisał: Mam go podpiętego pod CD. Na pewno jest bardzo elastyczny, przyjemny w dotyku i łatwy w układaniu (przynajmniej w porównaniu z Audioquestem NRG Y, którego mam w sile 2 szt (wzmacniacz i streamer) , a który jest sztywny jak narząd po viagrze, ze wszystkimi tego konsekwencjami (trudno się go układa, czy to za szafką czy w nogawce). Ale czy on jest faktycznie rzetelnie wykonany (ekranowanie, oplot etc.) to już nie jestem do końca przekonany. Jak weźmiemy pod uwagę właśnie te 300 zł to można przymknąć oko na drobiazgi Ale cieszę się, że daje radę! 22 godziny temu, DiBatonio napisał: @Top Hi-Fi & Video Design Ja za to słyszałem, tyle że byla to cena z rynku wtórnego, chyba w cenie 350zl. Tylko pierwsza wersja, późniejszej wersji nie słyszałem, a mowa o Vincen Power Cable, tak ten Vincent 😉 No to jest zawodnik... 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu (edytowany) 1 godzinę temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Jak weźmiemy pod uwagę właśnie te 300 zł to można przymknąć oko na drobiazgi Uważam, że Isotek Evo3 Initium i Premier ( Premier w starej cenie) są bdb wycenione i naprawde taki Premier mnie zaskoczył chociaż teraz leży na półce, ale myślę, że z takimi do 1tys może konkurować w niektórych połączeniach, zależy co z czym. 😉 Edytowano 25 minut temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts