audiowit Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mam zarowno na wtykach czerwonych, jak i bialych. Ale biale nie są białe tylko fioletowe, produkowane dla Acrolink. Troche inny materiał korpusu. Dla mnie furukawa to w tych przedzialach cenowych, mistrzostwo. Oczywiscie, o czym Jacek wie, przerobilem prawie wszystkie wtyczki Oyaide i przedkladam je nad Furu. Ale podobnie jak pewnie u wielu audiofili, temat kabli jest nieco dla mnie nudny, wiec po dobraniu odpowiedniego setu, temat zamknołem i nie za bardzo chce mi się testować inne. Edytowano 3 godziny temu przez audiowit 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 23 godziny temu, pairtick napisał: Sam, korzystam z sieciówek producenta. ⬆️ 4 godziny temu, mariol napisał: Po czy wnioskujesz, który kabel spełnia a który nie spełnia ścisłe normy bezpieczeństwa? Jw. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: Wolę V1. Teraz wytłumacz szanownym kolegom, dlaczego 😉 Też wolę PC OCC A. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zamiast tlumaczyć, lepirj posluchać. Te przewody to nie majatek. A jesli nie podpasują, latwo sprzedac w tej samej cenie, bo amatorow na nie wielu. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, pairtick napisał: ⬆️ Jw. A te spełniają normy bezpieczeństwa, czy nie ? Odpisz, cytując
mariol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Sieciówka na bazarze też jest od producenta. Ba, nawet z paragonem. Więc zapewne spełnia normy bezpieczeństwa. Kurcze teraz sobie uświadomiłem, że te wszystkie sklepy elektryczne, które sprzedają same wtyczki i nie zarobione kable na metry klientom detalicznym (nie producentom) popełniają chyba przestępstwo. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 49 minut temu Napisano 49 minut temu @mariol U mnie we wsi, standardem była kontrola instalacji elektrycznej co 10 lat. Ostatnio, zmienili na co 5 lat. Kontrola instalacji gazowej i alarmów przeciwpożarowych co roku. Odpisz, cytując
Recommended Posts