cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tomanek zupełnie nie przypasował mi na DAC przez wycofanie średnicy. Melodika MDP w tym miejscu jest neutralna i również ściąga zasłonkę do sznurówki, na tą chwilę tu zostaje. Tomanek na PRE dużo lepiej się spisuje, ściąga kolejną zasłonkę, poprawia wigor ale brakuje trochę wypełnienia. W tej konfiguracji jest już przyjemnie i apetyt dalej rośnie. Dzisiaj w końcu dojedziesz Wireworld Stratus 10, miejsce docelowe PA, tutaj teoretycznie najlepsze dla niego miejsce. Zobaczymy. Edytowano 2 godziny temu przez cymes Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 36 minut temu Autor Napisano 36 minut temu Tomanek Gold pójdzie u mnie na suby . W przyszłym tygodniu będę zamawiać Odpisz, cytując
cymes Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, maciek72 napisał: Tomanek Gold pójdzie u mnie na suby Nie neguję wpływu wtyczek ale myślę że do sub nie warto dopłacać względem przemysłowej. Odpisz, cytując
Recommended Posts