T Z6 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu Chyba dam spokój z drugim lampowcem.Znajac zycie znowu wybiore jakiegos gniota....😉.I potem bede zalowal jak z tym Synthezisem. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Lebenios tez ptp. Jak jesteś mobilny bierz kolumny na pake wpadnij posłuchasz Lebena i Luxmana A klasy. Sony jeszcze w serwisie 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu W tym rzecz ze od kilku lat nie jestem mobilny plus czasu wolnego mam mało. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A tak wygląda, od zaplecza, mój drugi lampiak montowany PTP. Niezła pajęczyna:) Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
Al3x Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, T Z6 napisał: Chyba dam spokój z drugim lampowcem.Znajac zycie znowu wybiore jakiegos gniota....😉.I potem bede zalowal jak z tym Synthezisem. Posłuchaj Pier Audio Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Al3x napisał: Pier Audio Slabe wzmacniacze. Szkoda kasy. Odpisz, cytując
Al3x Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Wing0 napisał: Slabe wzmacniacze. Szkoda kasy. Coś więcej?? Odpisz, cytując
audiowit Napisano 20 minut temu Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, Al3x napisał: Posłuchaj Pier Audio Oj, nie. Lepiej w tej samej kasie kupic cos starego. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu 5 godzin temu, Rega napisał: Na dowód, że nie zmyślam:) Taśma trzyma 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts