T Z6 Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu Chyba dam spokój z drugim lampowcem.Znajac zycie znowu wybiore jakiegos gniota....😉.I potem bede zalowal jak z tym Synthezisem. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Lebenios tez ptp. Jak jesteś mobilny bierz kolumny na pake wpadnij posłuchasz Lebena i Luxmana A klasy. Sony jeszcze w serwisie 1 Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 18 godzin temu Autor Napisano 18 godzin temu W tym rzecz ze od kilku lat nie jestem mobilny plus czasu wolnego mam mało. Odpisz, cytując
Rega Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) A tak wygląda, od zaplecza, mój drugi lampiak montowany PTP. Niezła pajęczyna:) Edytowano 15 godzin temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
Al3x Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 3 godziny temu, T Z6 napisał: Chyba dam spokój z drugim lampowcem.Znajac zycie znowu wybiore jakiegos gniota....😉.I potem bede zalowal jak z tym Synthezisem. Posłuchaj Pier Audio Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, Al3x napisał: Pier Audio Slabe wzmacniacze. Szkoda kasy. Odpisz, cytując
Al3x Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Wing0 napisał: Slabe wzmacniacze. Szkoda kasy. Coś więcej?? Odpisz, cytując
audiowit Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Al3x napisał: Posłuchaj Pier Audio Oj, nie. Lepiej w tej samej kasie kupic cos starego. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 5 godzin temu, Rega napisał: Na dowód, że nie zmyślam:) Taśma trzyma 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu To, akurat była moja prywatna próba prowizorycznego mocowania płytki selektora źródeł do ściany czołowej. Na stałe jest zamocowana BEZ taśmy. W czasie tej próby była okazja zrobienia zdjęcia. Przed wzrokiem Kolegów nic się nie ukryje:) Odpisz, cytując
Al3x Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 25 minut temu, audiowit napisał: Oj, nie. Lepiej w tej samej kasie kupic cos starego. Zawsze używki wychodzą korzystniej cenowo. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu I w tym przypadku jakosciowo. Odpisz, cytując
Al3x Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, audiowit napisał: I w tym przypadku jakosciowo. A coś więcej?? Bo to trochę półsłówka. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 6 godzin temu, Al3x napisał: A coś więcej?? Bo to trochę półsłówka. Pewnie chodzi o to ze te starsze konstrukcje są lepiej zbudowane i wykonane.Dzis to wszystko jest na plytkach drukowanych.Podstawki lamp siedza na plytkach wraz z cala elektronika.Dochodzi do przegrzania róznych elementów.Wzmacniacz PTP wyraźnie eleminuje takie objawy albo bardzo obniza prawdopodobienstwo takich usterek. Odpisz, cytując
T Z6 Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Primaluna Evo 100.Chyba dobre zdjecie znalazłem.Wydaje sie ze PTP. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, T Z6 napisał: Primaluna Evo 100 Szczerze na olx wiszą często te Prima Luny za 6-7 tyś I dość długo wiszą. Lepiej chyba z nowej produkcji poczekać aż sie pojawiają w okolicy 11 tys Unison na 4 KT. PTP jest mniej istotne niż użyte komponenty jak trafa głośnikowe. Nie ma co sie fiksować ze musi byc PTP. Odpisz, cytując
Recommended Posts