Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

@tomek4446 Tomasz na koniec filmiku oczekiwałem groźnego spojrzenia  rasowego karka,a tu takie dobrotliwe wejrzenie😎

A poważnie to gratuluję postępów,mało komu się chce,zwłaszcza startowania  z czymś zupełnie nowym w dojrzałym wieku.

Napisano
18 minut temu, Nowy75 napisał:

,a tu takie dobrotliwe wejrzenie😎

To nie dobroć na mojej twarzy , a śmiech przez łzy , że byłem takim idiotą i dałem sobie doczepić tą 20 -tkę :)

21 minut temu, Nowy75 napisał:

mało komu się chce,zwłaszcza startowania  z czymś zupełnie nowym w dojrzałym wieku.

Nie powiem , że jest łatwo się zmobilizować. Szczególnie jak w pierwszym okresie musisz przywyknąć do bólu całego ciała, a efektów wizualnych czy siłowych zero. :) Teraz też ten ból mi towarzyszy na co dzień , ale stał się jakoś bardziej przyjazny. Mówi mi , że coś dla siebie zrobiłem.

15 minut temu, Kraft napisał:

zawsze wiedziałem, że masz jaja. Ale, że aż żelazne? Gratulacje!

A dziękuję.

Napisano
1 godzinę temu, Artur Brol napisał:

The Course of Empire Thomasa Cole.

Przypomniałeś mi młode lata. Jak byłem w podstawówce , a gazety czy tygodniki wydawane były na papierze z przemiału , wujek z ZACHODU przywiózł mi kalendarz ścienny. Były to dużego formatu reprodukcje znanych obrazów na błyszczącym lakierowanym papierze. Na pierwszej stronie był właśnie obraz Cole , który układasz. Po za tym były tam reprodukcje obrazów Bosha , Muncha , Botticellego ..... Oj , długo wisiał ten kalendarz. Gratuluje hobby , zapewne ćwiczy cierpliwość , a jak się ukończy to jest na czym oko zawiesić.

Napisano

Dzieki.

A jest, jest.

Rzeczywiście, troche cierpliwości się przydaje. 

Ściągnąłem sobie ten obraz w dużej rozdzielczości. Jak powiększam to poprostu wow. Te detale.

Zresztą jak układam Bitwę pod ... To  jest niesamowite co człowiek potrafi zrobić. Ja nawet nie potrafię narysować poprawnie kota, a tutaj jeden z drugim takie rzeczy na płótnie odwalali.

Takie cos to chętnie na ścianie zawieszę.