pairtick Napisano Poniedziałek o 17:28 Napisano Poniedziałek o 17:28 2 godziny temu, Nowy75 napisał: myj je ręcznie Najlepiej bezpośrednio po użyciu - wtedy wystarczy pod ciepłą/gorącą wodą z kranu, bez jakiejkolwiek chemii 👍 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 17:58 Napisano Poniedziałek o 17:58 @Artur Brol nie ma co przesadzać z dobrymi nożami, do codziennego użytku zupełnie victorinox wystarczają, ten miyabi to fanaberia mojej żony i syna, za to dobra patelnia to jest to i niestety tanio nie będzie… tutaj masz carl schmidt sohn - rewelacyjną do steków, hamburgerów, a i schabowym potrafi zaskoczyć, ale mi zajęło 2 tygodnie abym się przyzwyczaił, trzeba skubaną samą dobrze rozgrzać zanim zaczniesz smażyć… a i jeszcze kamionkowe skk są dobre… Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 18:05 Napisano Poniedziałek o 18:05 (edytowany) Moze i tak, ale taka elegancka rekojesc, drewniana... 😍 Wlasnie myslalem ostatnio o patelniach, cos bez tych zwiazkow chemicznych, z czyms co jesli nawet peknie, pokruszy sie , czy troche zedrze, nie spowoduje powaznych komplikacji - ani u czlowieka, ani w naturze. Ceramika? Edytowano Poniedziałek o 18:06 przez Artur Brol Odpisz, cytując
Adi777 Napisano Poniedziałek o 18:45 Napisano Poniedziałek o 18:45 4 godziny temu, Artur Brol napisał: Dziwne, ze nikt nie interesuje sie puzlamu. To takie uspokajające hobby. Puzzle są spoko 🙂 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 21:12 Napisano Poniedziałek o 21:12 Takie coś dostałem z firmy, ktos wie co to za firma, i czy dobra? Takie czarne i ciężkie cos. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano Poniedziałek o 21:20 Napisano Poniedziałek o 21:20 5 minut temu, Artur Brol napisał: Takie coś dostałem z firmy, ktos wie co to za firma, i czy dobra? Czyli żeliwny garnek :). Wracają do łask. Albo mody. Osobiście nie jadłbym z takiego chyba zbyt często. No chyba że zobaczę certyfikat materiału. Producenta nie znam, ale byłbym ostrożny z chińskimi odlewami :). Choć to chyba marka japońską. Ale producent może być skądkolwiek. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 21:38 Napisano Poniedziałek o 21:38 No ciekawe skad i jakiej jakosci. Zobacze jak przyjdzie mi go uzywac. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano Poniedziałek o 21:46 Napisano Poniedziałek o 21:46 6 minut temu, Artur Brol napisał: No ciekawe skad i jakiej jakosci. No ciekawe, czy jakiś papier dostaniesz do tego. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 21:51 Napisano Poniedziałek o 21:51 Zadnych papierow, tylko instrukcja. Odpisz, cytując
pairtick Napisano Poniedziałek o 22:13 Napisano Poniedziałek o 22:13 22 minuty temu, Artur Brol napisał: Zadnych papierow, tylko instrukcja. Jeżeli CN, to Chiny. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Zima w górach ciąg dalszy😉 20260220_083212.mp4 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, misiekx napisał: Zima w górach ciąg dalszy😉 U mnie (teraz jestem w pracy w Gdyni), za oknem wygląda prawie tak samo....a i zimniej pewnie jest Zima!!! CO??? Ty wiesz co!!!......... 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Brat jest na wyjeździe i podesłał takie fotki. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts