bolo Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Witam serdecznie i zwracam się z pytaniem jak w tytule 🙂 Stałem się posiadaczem Rubikore 8, podłączone są do Marantz PM 8006 i może trochę poźno (skoro po zakupie) zastanawiam się czy ten zestaw jest OK Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, bolo napisał: zastanawiam się czy ten zestaw jest OK Jak najbardziej ok. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, bolo napisał: zastanawiam się czy ten zestaw jest OK Ale to chyba Ty powinieneś znać odpowiedź na to pytanie 😉. 2 Odpisz, cytując
bolo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, KrólKiczu napisał: Ale to chyba Ty powinieneś znać odpowiedź na to pytanie 😉. Jak podejmowałem decyzję to byłem przekonany, ale teraz wpadłem w - jak to ktoś tu na forum ładnie określił - "audionerwozę" i zaczyna mnie nosić... 🙂 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu (edytowany) To usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie. W międzyczasie posłuchaj sobie muzyki na swoim zarąbistym zestawie. Edytowano 57 minut temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu Przed chwilą, bolo napisał: Jak podejmowałem decyzję to byłem przekonany, ale teraz wpadłem w - jak to ktoś tu na forum ładnie określił - "audionerwozę" i zaczyna mnie nosić... 🙂 Niewielkie mam doświadczenie, ale chyba miałem podobny problem, audionerwozę, więc mogę Ci doradzić żebyś spokojnie skupił się na słuchaniu ulubionej muzyki przez kilkanaście wieczorów, i dopiero wtedy określił czy faktycznie coś jest nie tak 🙂 sprawdzić coś innego zawsze będziesz miał czas 🙂 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 55 minut temu Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, bolo napisał: wpadłem w - jak to ktoś tu na forum ładnie określił - "audionerwozę" i zaczyna mnie nosić... 🙂 Ale wiesz, że to droga bez końca? Cokolwiek byś nie kupił, zawsze istnieje wizja czegoś co zagra lepiej, inaczej, naturalniej, neutralniej itd. Jeśli w dźwięku nic Cię nie uwiera, to po co drążyć? A jeśli uwiera, powiedz cóż to jest, a doświadczeni forumowicze na pewno pomogą 😉. Odpisz, cytując
Recommended Posts