Pin Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, już mam totalnie mętlik w głowie po przeczytaniu wątków na forum. Aktualnie mam Klipsch 1200SW ale zastanawiam się czy nie zamienić ich na 2 mniejsze suby w stylu SVS SB1000. Układ pomieszczenia mam taki, że mogę dać jednego 'klocka' jak teraz albo dwa małe. Używam Onkyo RZ50 z Dirac więc chyba wersja PRO od SVS nie będzie potrzebna. Zależy mi w na kinie domowym w 80% choć zwykła muzyka też wchodzi w grę (od elektroniczej łupanki po średniowieczną ) Około 35m2. Ewentualnie macie jakies inne propozycje. Chciałbym się zmieścić w 5k PLN. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W takim setupie zostałbym przy 1 Klipschu i próbował go jak najlepiej ustawić po dokupieniu DLBC. Na koniec weryfikacja UMIK + REW. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Hej Czy czegoś Ci brakuje obecnie w brzmieniu, że chciałbyś poczynić taką zmianę? Ogółem stracisz na masie dźwięku i zejściu, ale na pewno zyskasz równiejsze pasmo i dużo lepszą kontrolę. Odpisz, cytując
Pin Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Właśnie nie wiem bo tylko na takim zestawie słuchałem Ciekaw jestem czy Wasze zdanie to byłby pewnik na 100% ze to lepsze rozwiązanie. Odpisz, cytując
Recommended Posts