Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

No to testujemy między Wiim ultra a Wiim mini . Różnica słyszalna na pewno ,ale czy aż tyle żeby wyłożyć za niego kasę.
Pytanie czy po wybraniu tego filtra cyfrowego trzeba resetować urządzenie aby się zatwierdziło bo jak przełączam to nie słychać różnicy.  Ktoś  sprawdzał  który jest najlepszy filtr.

Z tego co wyczytałem w Wiim Ultra siedzi  przetwornik ESS Sabre ES9038Q2M 

Zamówiłem DAC Fiio K11 r2r podłącze z wiim mini  i sprawdzę Jak zagra Wiim Ultra i Wiim Mini z Fiio K11 bo ponoć jest lepiej niż sam Ultra.

Screenshot_20260205-161226.png

PXL_20260205_141436821.PORTRAIT.jpg

PXL_20260205_141426590.PORTRAIT.jpg

Edytowano przez Pawel Laszenko
Napisano

@Pawel Laszenko nie chcę Ci tu niczego wmawiać, ani czegokolwiek mówić na temat tego wzmacniacza Pioneera, ale nie jest to szczyt marzeń. Może optycznie wygląda dobrze, a nawet ładnie, ale brzmienie sprawia wiele do życzenia. Miałem kiedyś i taki i wyższe modele, a nawet jakiś czas i tuner i magnetofon z tej serii Blue, ale prawdę mówiąc - grały średnio. Na zdjęciu zaledwie to, co pozostało po kilku ogłoszeniach na olx, a w tej chwili już nie ma, a zamieszczam na dowód, że gościły w mojej piwnicy, były testowane i nie zmyślam.

IMG_20221002_194324.jpg

IMG_20230204_204136.jpg

IMG_20240608_203743 — kopia.jpg

Napisano
25 minut temu, Rega napisał:

@Pawel Laszenko nie chcę Ci tu niczego wmawiać, ani czegokolwiek mówić na temat tego wzmacniacza Pioneera, ale nie jest to szczyt marzeń. Może optycznie wygląda dobrze, a nawet ładnie, ale brzmienie sprawia wiele do życzenia. Miałem kiedyś i taki i wyższe modele, a nawet jakiś czas i tuner i magnetofon z tej serii Blue, ale prawdę mówiąc - grały średnio. Na zdjęciu zaledwie to, co pozostało po kilku ogłoszeniach na olx, a w tej chwili już nie ma, a zamieszczam na dowód, że gościły w mojej piwnicy, były testowane i nie zmyślam.

IMG_20221002_194324.jpg

IMG_20230204_204136.jpg

IMG_20240608_203743 — kopia.jpg

Mój jest po całkowitej regeneracji tak więc może i to ma wpływ na dźwięk 

Miałem nowsze wzmacniacze Pioneer Nad Onkyo i ten dla mnie gra chyba najlepiej