Kraft Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ja też myślę o wymianie kabelków. Moje Bowersy mają tak śliczne terminale, że wprost domagają się wpięcia w nie czegoś efektownego. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Koniecznie i odwróciłbym Bowersy terminalami w stronę słuchacza, żeby można bylo podziwiać 😁 2 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: nawet ładna tabliczka znamionowa na markowej kolumnie miło łechcą serce😁 Właśnie. Ja jedną z kolumn obróciłem na stałe, aby łechtała moje serce i próżność ta urodziwa tabliczka znamionowa. Przy takim ustawieniu znaczących zmian w brzmieniu nie stwierdziłem 13 minut temu, Kraft napisał: Ja też myślę o wymianie kabelków. Moje Bowersy mają tak śliczne terminale, że wprost domagają się wpięcia w nie czegoś efektownego. O tak, Bowersom należą się. Ja szukałem takich aby trudno było pomylić biegunowość 4 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, MMarek napisał: Przy takim ustawieniu znaczących zmian w brzmieniu nie stwierdziłem A przy przepięciu kabelków w inne zaciski, zamiast H+ i H-. Czyli podajesz najpierw na wysokie sygnał, czy dobrze rozkminiam te oznaczenie? 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: ładna tabliczka znamionowa na markowej kolumnie miło łechcą serce Chyba oczy 🤭 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Amarok napisał: Czy nie jest tak, że z jednej strony jesteśmy też gadżeciarzami, którzy dla frajdy ciągle zmieniają sprzęt, a z drugiej — poszukiwaczami własnego złotego Graala w brzmieniu? Przy okazji pogłębiamy swoją wiedzę, nawiązujemy nowe kontakty, a na forum zawsze jest o czym napisać i co poczytać. Dokladnie ja uwielbiam ciekawe gadżety. 1 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: Chyba oczy 🤭 Też 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts