Redakcja AUDIO Napisano 10 lutego Napisano 10 lutego Od pewnego czasu każdego roku Wilson Audio przedstawia zmodernizowaną wersję jednej ze swoich głównych konstrukcji. Nowe wersje noszą więc te same imiona co wcześniej, ale dodano do nich V. W tym roku przyszła pora na najmniejszy model wolnostojący – Sabrinę. Poprzednia wersja miała indeks X, który podobnie jak V odnosił się do zastosowania w obudowie jednego ze specjalnych firmowych kompozytów. Materiał V, początkowo wprowadzony w najdroższym modelu Chronosic XVX, był stopniowo" udostępniany" w kolejnych niższych modelach w hierarchii, aż wreszcie zawędrował "pod strzechy" (ale jakie to strzechy…) – do najtańszej Sabriny. To jednak tylko jedno z udoskonaleń i chyba wcale nie najważniejsze. Nasz (długi) test https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/4251-wilson-audio-sabrina-v 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 11 lutego Napisano 11 lutego 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Kiedyś będą moje. Moje też , czekam tylko , aż spod tych strzech trafią do ziemianek Codziennie sprawdzam OLX Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 lutego Napisano 11 lutego 20 minut temu, tomek4446 napisał: Codziennie sprawdzam OLX Sprawdzaj też Temu. Za chwilę powinny się pojawić. 1 1 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano 11 lutego Napisano 11 lutego 50 minut temu, tomek4446 napisał: Moje też , czekam tylko , aż spod tych strzech trafią do ziemianek Codziennie sprawdzam OLX Może dostaniesz też gratisowego ziemniaka. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 14 lutego Napisano 14 lutego „Producent bardzo dokładnie podaje wartość minimalną – 2,23 Ω przy 121 Hz, a impedancję znamionową określa jako 4 Ω. Rygorystycznie podchodząc do przepisów, impedancja nie może spadać bardziej niż o 20% względem impedancji znamionowej; nawet lekko poluzowując ten warunek, wynosi ona więc 3 Ω.” Tu już mocny piecyk potrzebny, nie wystarczy tylko „poprawnie”, skonstruowany … przyda się „doskonale” Odpisz, cytując
Recommended Posts