Redakcja AUDIO Napisano Wtorek o 11:44 Napisano Wtorek o 11:44 Od pewnego czasu każdego roku Wilson Audio przedstawia zmodernizowaną wersję jednej ze swoich głównych konstrukcji. Nowe wersje noszą więc te same imiona co wcześniej, ale dodano do nich V. W tym roku przyszła pora na najmniejszy model wolnostojący – Sabrinę. Poprzednia wersja miała indeks X, który podobnie jak V odnosił się do zastosowania w obudowie jednego ze specjalnych firmowych kompozytów. Materiał V, początkowo wprowadzony w najdroższym modelu Chronosic XVX, był stopniowo" udostępniany" w kolejnych niższych modelach w hierarchii, aż wreszcie zawędrował "pod strzechy" (ale jakie to strzechy…) – do najtańszej Sabriny. To jednak tylko jedno z udoskonaleń i chyba wcale nie najważniejsze. Nasz (długi) test https://audio.com.pl/testy/stereo/kolumny-glosnikowe/4251-wilson-audio-sabrina-v 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Środa o 07:05 Napisano Środa o 07:05 15 godzin temu, kaczadupa napisał: Kiedyś będą moje. Moje też , czekam tylko , aż spod tych strzech trafią do ziemianek Codziennie sprawdzam OLX Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 07:25 Napisano Środa o 07:25 20 minut temu, tomek4446 napisał: Codziennie sprawdzam OLX Sprawdzaj też Temu. Za chwilę powinny się pojawić. 1 1 Odpisz, cytując
maxredaktor Napisano Środa o 07:56 Napisano Środa o 07:56 50 minut temu, tomek4446 napisał: Moje też , czekam tylko , aż spod tych strzech trafią do ziemianek Codziennie sprawdzam OLX Może dostaniesz też gratisowego ziemniaka. 1 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu „Producent bardzo dokładnie podaje wartość minimalną – 2,23 Ω przy 121 Hz, a impedancję znamionową określa jako 4 Ω. Rygorystycznie podchodząc do przepisów, impedancja nie może spadać bardziej niż o 20% względem impedancji znamionowej; nawet lekko poluzowując ten warunek, wynosi ona więc 3 Ω.” Tu już mocny piecyk potrzebny, nie wystarczy tylko „poprawnie”, skonstruowany … przyda się „doskonale” Odpisz, cytując
Recommended Posts