kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Cześć; Krótko i na temat - wzmacniacz zintegrowany brytyjskiego producenta Avid model Accent. Producent dumnie pisze na swojej stronie, iż jego jedynym celem jest zapewnienie prawdziwej wierności, niczego więcej, niczego mniej. Ciekawe stwierdzenie jak na specjalistę od analogu. Zapraszam do dyskusji. A tak prezentuje się przedmiotowy wzmacniacz. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Mnie się podoba wizualnie. Czepiłbym się tej dziurki między pokrętłami, ale widziałem brzydsze wzmaki. Pokaż jeszcze zadek tego wzmaka.😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Pokaż jeszcze zadek tego wzmaka.😉 Robi się. A, przepraszam, to moja Rega. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Robi się. A, przepraszam, to moja Rega Chciałbyś 😁 Zauważyłem od pewnego czasu, że masz bardzo seksistowskie podejście do audio. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, DiBatonio napisał: Mnie się podoba wizualnie. Też uważam, że jest OK. Ani więcej, ani mniej a OK. 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Zauważyłem od pewnego czasu, że masz bardzo seksistowskie podejście do audio. Poczekaj na finał. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
lpomis Napisano 57 minut temu Napisano 57 minut temu Fajnie, coś nowego. Niszowy piecyk. Standardowo - jak kultura pracy? Potencjometr (balans kanałów przy cichym graniu), szumy, brum z trafa? Jakieś wstępne skojarzenia z tym, co już wcześniej słuchałeś? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 56 minut temu Autor Napisano 56 minut temu (edytowany) Producent raczej mało popularny w naszym kraju więc link dla chętnych zerknąć co takiego ma do zaoferowania. https://www.avidhifi.com/ 9 minut temu, lpomis napisał: jak kultura pracy Dziękuję za pytanie. Za tydzień Wojtek, jak teraz wszystko napiszę, to co mi zostanie na podsumowanie. Napisać, że drut ze wzmocnieniem? Będzie prawda i tylko prawda. Chcę być uczciwy wobec innych producentów wzmacniaczy. Edytowano 48 minut temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu 11 minut temu, kaczadupa napisał: Będzie prawda i tylko prawda. Chcę być uczciwy wobec innych producentów wzmacniaczy. Twoja prawda, czyli subiektywna ocena brzmienia, jak ze wszystkim w audio. Jest trochę recenzji na zachodzie tak jak pisałem, więc coś tam zaczerpniesz ...😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 38 minut temu Autor Napisano 38 minut temu Mam wrażenie, że na siłę chcesz się… Słuchaj, co do kultury pracy nie trzeba posiadać złotego ucha. I o tym pisałem. A co do brzmienia - masz napisane - moje wrażenia. Możesz mieć zupełnie inne - nie będziemy o tym pisali tysięczny raz. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 11 minut temu Napisano 11 minut temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Producent dumnie pisze na swojej stronie, iż jego jedynym celem jest zapewnienie prawdziwej wierności, niczego więcej, niczego mniej. Czyli jeden z poprawnie skonstruowanych. Super! 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 8 minut temu Napisano 8 minut temu (edytowany) @kaczadupa Zbyt osobiście znów przyjmujesz to co piszę... Ale... Nie wierze, że tak sobie wpadłeś na pomysł znalezienia tego wzmaka, bo "jeszcze nikt nie miał" - obok w wątku wczoraj pisałeś, że nie ma też recenzji. A ja na dzień dobry znalazłem wczoraj z 3 zachodnie recenzje. Blagujesz trochę na ten temat, poza tym Avid może nie jest znaną marką na tym forum, ale w Polsce już tak, na innych forach też. Jest kilka salonów, które mają w ofercie produkty Avid. Ale grzej i słuchaj, zobaczymy co tam Ci wyjdzie, konkluzja testu może być tylko jedna 🤭 Edytowano 3 minuty temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Al3x Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu Świetny wzmacniacz, miałem okazję trochę go poznać. Napędzał ATC SCM40. Bad I dynamika zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano przed chwilą Autor Napisano przed chwilą 4 minuty temu, DiBatonio napisał: konkluzja testu może być tylko jedna 🤭 Widzisz, to tak jak u Ciebie z audiovoodoo ale pisz sobie o tych bezpiecznikach itd., konkluzja i tak może być tylko jedna. 🤭 Odpisz, cytując
Recommended Posts