kaczadupa Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) Cześć; Krótko i na temat - wzmacniacz zintegrowany brytyjskiego producenta Avid model Accent. Producent dumnie pisze na swojej stronie, iż jego jedynym celem jest zapewnienie prawdziwej wierności, niczego więcej, niczego mniej. Ciekawe stwierdzenie jak na specjalistę od analogu. Zapraszam do dyskusji. A tak prezentuje się przedmiotowy wzmacniacz. Edytowano 13 godzin temu przez kaczadupa 3 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Mnie się podoba wizualnie. Czepiłbym się tej dziurki między pokrętłami, ale widziałem brzydsze wzmaki. Pokaż jeszcze zadek tego wzmaka.😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Pokaż jeszcze zadek tego wzmaka.😉 Robi się. A, przepraszam, to moja Rega. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, kaczadupa napisał: Robi się. A, przepraszam, to moja Rega Chciałbyś 😁 Zauważyłem od pewnego czasu, że masz bardzo seksistowskie podejście do audio. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, DiBatonio napisał: Mnie się podoba wizualnie. Też uważam, że jest OK. Ani więcej, ani mniej a OK. 2 minuty temu, DiBatonio napisał: Zauważyłem od pewnego czasu, że masz bardzo seksistowskie podejście do audio. Poczekaj na finał. Edytowano 13 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
lpomis Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Fajnie, coś nowego. Niszowy piecyk. Standardowo - jak kultura pracy? Potencjometr (balans kanałów przy cichym graniu), szumy, brum z trafa? Jakieś wstępne skojarzenia z tym, co już wcześniej słuchałeś? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu (edytowany) Producent raczej mało popularny w naszym kraju więc link dla chętnych zerknąć co takiego ma do zaoferowania. https://www.avidhifi.com/ 9 minut temu, lpomis napisał: jak kultura pracy Dziękuję za pytanie. Za tydzień Wojtek, jak teraz wszystko napiszę, to co mi zostanie na podsumowanie. Napisać, że drut ze wzmocnieniem? Będzie prawda i tylko prawda. Chcę być uczciwy wobec innych producentów wzmacniaczy. Edytowano 13 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 11 minut temu, kaczadupa napisał: Będzie prawda i tylko prawda. Chcę być uczciwy wobec innych producentów wzmacniaczy. Twoja prawda, czyli subiektywna ocena brzmienia, jak ze wszystkim w audio. Jest trochę recenzji na zachodzie tak jak pisałem, więc coś tam zaczerpniesz ...😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu Mam wrażenie, że na siłę chcesz się… Słuchaj, co do kultury pracy nie trzeba posiadać złotego ucha. I o tym pisałem. A co do brzmienia - masz napisane - moje wrażenia. Możesz mieć zupełnie inne - nie będziemy o tym pisali tysięczny raz. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Producent dumnie pisze na swojej stronie, iż jego jedynym celem jest zapewnienie prawdziwej wierności, niczego więcej, niczego mniej. Czyli jeden z poprawnie skonstruowanych. Super! 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowany) @kaczadupa Zbyt osobiście znów przyjmujesz to co piszę... Ale... Nie wierze, że tak sobie wpadłeś na pomysł znalezienia tego wzmaka, bo "jeszcze nikt nie miał" - obok w wątku wczoraj pisałeś, że nie ma też recenzji. A ja na dzień dobry znalazłem wczoraj z 3 zachodnie recenzje. Blagujesz trochę na ten temat, poza tym Avid może nie jest znaną marką na tym forum, ale w Polsce już tak, na innych forach też. Jest kilka salonów, które mają w ofercie produkty Avid. Ale grzej i słuchaj, zobaczymy co tam Ci wyjdzie, konkluzja testu może być tylko jedna 🤭 Edytowano 12 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Al3x Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Świetny wzmacniacz, miałem okazję trochę go poznać. Napędzał ATC SCM40. Bad I dynamika zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, DiBatonio napisał: konkluzja testu może być tylko jedna 🤭 Widzisz, to tak jak u Ciebie z audiovoodoo ale pisz sobie o tych bezpiecznikach itd., konkluzja i tak może być tylko jedna. 🤭 11 minut temu, Al3x napisał: Świetny wzmacniacz, miałem okazję trochę go poznać. Napędzał ATC SCM40. Bad I dynamika zrobiła na mnie niesamowite wrażenie. Ponosisz odpowiedzialność za to, że wzmacniacz trafił w moje ręce. U mnie z ATC SCM 7 nie poznam pełni jego możliwości ale i małe monitory zasługują na dobre wzmacniacze. Sprawdzę też z Dynaudio. Edytowano 12 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) 30 minut temu, kaczadupa napisał: Widzisz, to tak jak u Ciebie z audiovoodoo ale pisz sobie o tych bezpiecznikach itd., konkluzja i tak może być tylko jedna Nie widzę żadnego związku, kompletnie żadnego. O bezpiecznikach ? Jprdl 😁 Edytowano 11 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu (edytowany) Moja propozycja, Ty dodajesz mnie do zablokowanych a ja Ciebie, i to zaraz. To jak? Kończymy jak mężczyźni czy będziemy ciągnąć to g…o w nieskończoność? Czekam na odpowiedź. Edytowano 11 godzin temu przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu (edytowany) 16 minut temu, kaczadupa napisał: Moja propozycja, Ty dodajesz mnie do zablokowanych a ja Ciebie, i to zaraz. To jak? Kończyny jak mężczyźni czy będziemy ciągnąć to g…o w nieskończoność? Czekam na odpowiedź. A mówiłem, że jesteś przewrażliwiony na swoim tle? Napisałem tylko jak to widzę, a że nie pierwszy raz w takich sytuacjach blagujesz, żeby zabłysnąć, jak z tym wzmacniaczem, że nikt nie widział w Polsce itd. To wiesz... Widzę to tak, trafiłeś na recenzje zachodnie, poczytałeś itd. no to co, to trza poszukać pożyczyć, żeby później móc pisać, że w Polsce jeszcze nie znają firmy itp. Odnoszę wrażenie, że się tym dowartościowujesz. Od lat Twoich ATC 7 nic nie pobiło i teraz od lat nic nie może pobić twojej Regi 😁 Albo sobie coś wmawiasz na siłę, albo chcesz powiedzieć, że jest najlepsze, bo Ty jesteś w ich posiadaniu. Miałem tego nie robić, ale co mi tam. Odnośnie twojej stopki, miałeś już wiele lepszych monitorów, ale wolisz się oszukiwać. 16 minut temu, kaczadupa napisał: Ty dodajesz mnie do zablokowanych a ja Ciebie, i to zaraz. To jak? Kończyny jak mężczyźni Prawdziwy mężczyzna ma jaja i nie musi blokować kogoś z kim mu nie po drodze. Tym się różnimy Adam. Chcesz to mnie blokuj, ja nie muszę nikogo blokować, tym bardziej Ciebie. Działaj jak chcesz i grzej wzmacniacz, tak czy owak jestem ciekawy Twojej oceny tego pieca. Pozdro Idę słuchać muzyki słuchawkowo. Edytowano 11 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu (edytowany) Zaproponowałem bardzo dobre rozwiązanie. To nie jest forum „największy troll.pl” a „Forum Audio”. Przestań mnie chłopie zaczepiać i wygłaszać swoje urojenia na mój temat, w tym wycieczki personalne, bo od tego nie jest to forum!. Co to za brednie na temat tego co to ja sobie umyśliłem i zaplanowałem? To jest chore co Ty tu wyprawiasz. Możesz tu pisać na tematy związane z audio. A to najlepsze podsumowanie Twojej twórczości: 54 minuty temu, DiBatonio napisał: Odnośnie twojej stopki, miałeś już wiele lepszych monitorów, ale wolisz się oszukiwać 2 godziny temu, DiBatonio napisał: Twoja prawda, czyli subiektywna ocena brzmienia, jak ze wszystkim w audio. A tak, Ty może się wypowiadać, który głośnik czy inny sprzęt audio jest lepszy a który gorszy, inni już nie bo wszystko w audio jest subiektywne. 54 minuty temu, DiBatonio napisał: Idę słuchać muzyki słuchawkowo. W końcu, uff… @Redakcja AUDIO bardzo proszę o usunięcie zaczepek, wycieczek personalnych oraz teorii o tym co to sobie zaplanowałem i całej reszty tego bełkotu kierowanego przez @DiBatonio pod moim adresem. Przez pół roku był spokój na forum. Proszę o reakcję na zaczepki. Nie mają one nic wspólnego z tematyką audio. Edytowano 10 godzin temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dwa dni słuchania za mną, „obawiałem się”, że moje wrażenia zawrę w jednym zdaniu a tu notatki rosną do rozmiarów maturalnego wypracowania. Trzeba będzie to jakoś „skompresować”. Taka sytuacja. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Kraft napisał: Czyli nakłamali w deklaracji? Nie mogę się doczekać, żeby już wyrzucić z siebie moje wrażenia (również odniesienie do Regi Elex mk4 będzie konieczne) ale pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł. ps. W tekście jw ukryłem odpowiedź. Edytowano 1 godzinę temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
Recommended Posts