audiowit Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 14 godzin temu, RoRo napisał: Mów o sobie 😉 Ja (i nie tylko ja-choć chodzi raczej o osoby z wieloletnim stażem na Forum AUDIO) o wielu Jego sprzętach słyszałem i słuchałem. Zaś co do narzekania (nie przez Ciebie) na ESy Sony-niektóre były całkiem niezłe. Pamiętajmy jednak o ich cenach -to często była trochę droższa "budżetówka", a nie hi-end. Z jakiegoś powodu przez kilkadziesiąt lat był podział na 3 serię Soniaków. A przy okazji -to trochę odbiegamy od tematu wątku. Pozdrawiam No ale przyznasz Romek, ze najwyzsza wtedy seria Sony zaczeła juz odbiegać od poziomu konkurencji. A do tego momentu z Sonym nikt technologicznie nie mial startu. Sony poszlo w komerchę. Oczywiscie raz na dekadę robili popis umiejetnosci, zeby nadal liczyc sie na pewnych rynkach ale to juz byly zabawki powyzej mozliwosci mniej i bardziej majetnych. 15 godzin temu, tomek4446 napisał: Mnóstwo , chyba że ktoś podłączył w 2014 -tym i nic nie rusza. Nie myli sie ten co nic nie robi. Dnia 27.02.2026 o 10:09, tomek4446 napisał: Też mnie to dziwi. A po za tym już dawno się z nikogo nie nabijaliśmy Jak to nie. Z gustu jednego z forumowiczow i jego cmentarnych upodobań. No i z tego, ze juz zabraklo na wzmacniacz Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu 18 godzin temu, audiowit napisał: Nieeeeee, tu chodzi o nieuleganiu baraniemu pędowi. Dlaczego to ma być kryterium przy wyborze sprzętu? Od strony psychologicznej owszem. Jak chcesz się wyróżnić z tłumu, to ok. Ale technicznie? Popularny sprzęt jest często popularny dlatego, że jest po prostu lepszy. Ludzie to doceniają i masowo kupują. Niszowy musi wabić niszowością, bo technicznie/cenowo odstaje od liderów. Odwołanie do snobizmu to jego jedyna szansa na przetrwanie na rynku. I ok. Każdy ma czego potrzebuje. Odpisz, cytując
Recommended Posts