kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Moje uszanowanie. Druga wersja znanych i lubianych JMR Lucia. Doszedł nowy kolor, w rzeczywistości odcień zdecydowanie bardziej wpada w orzech (nie wiem czemu IPhone uparł się zmieniać kolor w stronę bardziej słonecznego/żółtego - może wie co oznacza nazwa Lucia). Na żywo bardzo bardzo ładne monitorki. Wykonanie perfekt. Nawet ja nie mam się tu do czego przyczepić. Francja czyli piękne Kobiety i cenione na całym świecie wina. Dużo dobrego a tu jeszcze głośniki. Też wyborne brzmienie? Dobrze, wina w domu brak, na szczęście jest piękna Kobieta i a w Polsce mamy wyborne trunki. Tradycyjnie już Chord Qutest, Rega Elex mk4 i Soplica (nie to, że przy każdym teście ale głośniki z Francji więc…). JMR Lucia MK2. Edytowano 5 godzin temu przez kaczadupa 4 2 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Kolejny test - to lubię. Będzie znów coś fajnego do czytania. Ps: czy testy na trzeźwo będą 🤪 (żart) 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Adam, pucharek za Soplicę malinową. Też z żoną lubimy od czasu do czasu uraczyć się taką gęstą, dobrze zmrożoną 😉 Co do kolumn to jakoś nie mam zdania. Edytowano 2 godziny temu przez soberowy 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) @soberowy - wydaje mi się, ze różano-malinowa jest lepsza:) Tylko trudno ją upolować bo to edycja limitowana i rzadko bywa dostępna. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @kaczadupa Adam , nie słuchałem tych mniejszych , ale większe Contabille brałem pod uwagę jak szukałem nowych paczek. Warte uwagi , fajna sygnatura , jak zapamiętałem idąca w stronę ekspozycji wysokich. Czekam na opis. 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts