kaczadupa Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Rafał S napisał: Spokojniejsza Leema Tucana 2 Ann. czy też bardziej wyrafinowana wersja Twojego ulubionego Cyrusa? Cyrusa 8.2 DAC z PSX R2 zapamiętałem jako mocniejszy na basie i jeszcze bardziej ofensywny od Quada, jeszcze żywszy, bardziej energetyczny przez ten mocniej kopiący i zwyczajnie mocniejszy dół pasma. Quad to cywilizowana wersja starego Cyrusa w połączeniu z zewnętrznym zasilaczem. Tucana 2 to wyraźnie większy dźwięk jak z Cyrusa czy Quada (tak duuuuży, że jak to mówią moje koleżanki w pracy cyt.: jak dołem wejdzie to górą wyjdzie ). Tucana nie ma tak otwartej i napowietrzonej góry jak Quad. To tak z pamięci więc ręki nie dam sobie uciąć. 4 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 48 minut temu, kaczadupa napisał: Tucana 2 to wyraźnie większy dźwięk jak z Cyrusa czy Quada (...) nie ma tak otwartej i napowietrzonej góry jak Quad. W ciemno z tych 3 wziąłbym Tucanę. A co do napowietrzenia góry, to przyznaj się: pewnie słuchałeś jej z tymi feralnymi kablami Cardasa za 18k? Audiofile... 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Rafał S napisał: W ciemno z tych 3 wziąłbym Tucanę. To nie jest wzmacniacz, który można brać w ciemno. W ciemno tylko Diablo 120. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, kaczadupa napisał: W ciemno tylko Diablo 120. Żeby potem wzdychać do 300-tki? Chyba jednak odpuszczę. Choć - nie powiem - kusiło mnie to tej zimy. 2 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Rozmawiałem z gościem który wystawił 120-tkę na Olx, zmienił na 300-tkę właśnie i wg niego to spory skok byl. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, majkel74 napisał: Rozmawiałem z gościem który wystawił 120-tkę na Olx, zmienił na 300-tkę właśnie i wg niego to spory skok byl. Czego mu brakowało lub było za dużo w Diablo 120? Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Więcej szczegółów, lepsza dynamika basu. Tu też porównanie obu. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, misiekx napisał: Raczej powinieneś,skoro tak bardzo różnią się od siebie i tak poetycko potrafisz napisać o różnicach je dzielących ? To tak jak ze wzmacniaczami, jeden twierdzi, że wszystkie grają tak samo, jeśli są poprawnie skonstruowane. A drugi poetycko opisuje brzmienie wzmacniaczy niczym Ryka z Pacułą razem wzięci. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts