Sipo Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Rafał S napisał: kapitalizm to nierówny podział dostatków, a socjalizm - równy podział niedostatków Takie motto powinno wisieć przy wejściu do każdej szkoły. 2 Odpisz, cytując
mariol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, KrólKiczu napisał: Możesz pochwalić się tymi ustrojami i na jakiej zasadzie je dobierałeś? Nie mogę😁 3 godziny temu, Kraft napisał: A dokładnie jaka to była aktywna ingerencja? Odpowiem pytaniem. Czy korektor parametryczny jest modułem pasywnym czy aktywnym? 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ok. Czyli korektor parametryczny. Taki tylko z regulacją SPL, czy też ze nachyleniem zboczy itp? Nastawy na ucho, czy obliczane po pomiarach mikrofonem? Edytowano 1 godzinę temu przez Kraft Odpisz, cytując
mariol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Kraft napisał: Ok. Czyli korektor parametryczny. Nastawy na ucho, czy obliczane po pomiarach mikrofonem? Jarek, to nie ma sensu. Lubisz bawić się w ustawienia to dobrze że sprawia Ci to przyjemność. Mi to przeszkadzało. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Kto powiedział, że lubię? Nie lubię. Chcę się tylko dowiedzieć, na podstawie jakich doświadczeń powstała Twoja opinia. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 44 minuty temu Napisano 44 minuty temu Pewno na podstawie takich o których nie raz było pisane. Odpisz, cytując
Recommended Posts