soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Z tego co pamiętasz masz w swojej kolekcji albumy SACD. Czy na Atollu odtworzysz te płytki? Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ostatnio było trochę kabelkowo, u mnie wygląda tak. 1 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, soberowy napisał: Z tego co pamiętasz masz w swojej kolekcji albumy SACD. Czy na Atollu odtworzysz te płytki? Na Atollu ruszą tylko hybrydy ale to jest zwykle inny mastering robiony, osobny dla kazdej warstwy więc trudno będzie porównać, natomiast jak włączę lampę to porównam 2-3 płyty, które mam zarówno w wersji na sacd i na cd. To jest ostateczny cel, czyli dwa różne źródła i dwa preampy (tylko lampa jeszcze nie ta ale już ona wiele daje). Porównanie warstw na hybrydach już robiłem na Denonie (Arcam nie dawał tej opcji) i na niektórych wydaniach to są prawie różne nagrania, tak duże różnice, a na niektórych ledwo zauważalne. Obecnie testuję kilka plyt cd, które mam kupione identyczne po dwie sztuki...🤔. Grają rownocześnie, jakieś obserwacje są. Dam znać. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Czyli porównujesz Denona w roli transportu z Atollem? Jeśli tak to jestem ciekawy czy są słyszalne różnice 😀 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 25 minut temu, soberowy napisał: Czyli porównujesz Denona w roli transportu z Atollem? Jeśli tak to jestem ciekawy czy są słyszalne różnice 😀 Napiszę coś w temacie o transporcie cd, żeby tu nie robić bałaganu. Odpisz, cytując
audiowit Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu 46 minut temu, cymes napisał: Ostatnio było trochę kabelkowo, u mnie wygląda tak. Bardzo ladny zegar. Odpisz, cytując
cymes Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu (edytowany) I dekoder został eksmitowany z półki. Edytowano 44 minuty temu przez cymes Odpisz, cytując
Kraft Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu (edytowany) Bardzo ładne kolumny! Chodzą za mną od dawna. Edytowano 35 minut temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując
cymes Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 7 minut temu, audiowit napisał: Bardzo ladny zegar. Zdecydowanie ten ładniejszy. Odpisz, cytując
Recommended Posts