Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Przed chwilą, Wing0 napisał:

Heheh a myślisz ze inni tak nie maja? Ja codziennie pobudka 5 rano powrót 12 do tego potem wyceny, ogarnianie dzieci, trochę sportu itd no jest zapieprz :D

Podbijam: przychodzi późny wieczór, przestawiam fotel, sweet spot jest, opuszczam rolety (akustyka), rozgrzewam wzmacniacz, zaczynam słuchać na poważnie, trzeci kawałek, dziecko się budzi, podnoszę rolety, odsuwam fotel, koniec akcji.

Napisano

@Wing0 ,czasem żałuję,że nie robię w budżetówce...😁 ,a daleko mi do własnego rekordu - za małolata walnąlem 61 dni po rząd,w wakacje, piątek,koniec roku szkolnego,sobota , już w robocie, dzień wolny- ostatni dzień wakacji😁

A jakie wtedy było przełożenie roboty na kasę-miałem na ciuchy, na dyskoteki w roku szkolnym i mogłem kupić wszystkie kasety,które chciałem, w sklepie ALF's w Giżycku 😁

Napisano

Takie czasy wszystko drogie koszty rosną trzeba długo pracować żeby na wszystko starczyło. 

Ale chwilę samotności z muzyką trzeba mieć tylko dla siebie. U mnie to są dni jak pracuję od 14 wtedy mam mieszkanie pusciutkie 😎 

Napisano
48 minut temu, Wing0 napisał:

Heheh a myślisz ze inni tak nie maja? Ja codziennie pobudka 5 rano powrót 12 do tego potem wyceny, ogarnianie dzieci, trochę sportu itd no jest zapieprz :D

Chodziło mi powrót o 16 :D o 12 to by bajeczka była. Ale Panowie tak zajebistych czasów do życia nikt nigdy nie miał. Mamy to co dawien arystokracja miała ;) patrząc po całości (jedzenie, bytowanie, dodatki) 

No szlachta jak nic :D

45 minut temu, Nowy75 napisał:

61 dni

Moja druga robota na studiach. Wstawałem o 2:00, szedłem z buta do sklepu 5 km na 3:30 robic do 9 rano żeby wziac 3.4 zł za godzinę ahhhh co to byla za radość jak wpadło parę zł heheeh

Napisano
2 minuty temu, Wing0 napisał:

Chodziło mi powrót o 16 :D o 12 to by bajeczka była. Ale Panowie tak zajebistych czasów do życia nikt nigdy nie miał. Mamy to co dawien arystokracja miała ;) patrząc po całości (jedzenie, bytowanie, dodatki) 

No szlachta jak nic :D

Tylko służby brak... To znaczy nie wiem jak u Was, u mnie brak 😋

Napisano

61 dni non stop grubo, ja 10 nocek w świeta w sklepie wielkopowierzchniowym jak miałem to nawet w dzień nie jadałem tylko spanie taki wyjebany człowiek byl... ależ człowiek był głupi heheh

1 minutę temu, Raf_raf napisał:

Tylko służby brak... To znaczy nie wiem jak u Was, u mnie brak

Ale jedzenie dowiozą jak zapłacisz to i posprzątają geheh

Napisano
27 minut temu, Raf_raf napisał:

dziecko się budzi

Za młodu, jak mi rodzice braciszka zostawiali pod opieką, to go usypiałem hard rockiem 😁

17 minut temu, Wing0 napisał:

Mamy to co dawien arystokracja miała

Szczęśliwie, bez chowu wsobnego.