rafal735r Napisano 1 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2007 Jakie sa wasze ulubione teledyski?Ja lubie:Prodigy - Smack my bitch upProdigy - BreatheRammstein - Ich Will Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2007 Kilka lat temu jak miałem kablówkę z MTV, chętnie oglądałem clipy Piter'a Gabriel'a. W zeszłym roku kupiłem płytę DVD z tymi właśnie clipami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 22 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2007 Metallica - St. Anger. SuperRammstein - Sonne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 listopada 2007 Dodam coś od siebie:- Radiohead - "Street Spirit" oraz "Just" / zupełnie inne, pierwsze za wizję, drugie za to, że z fabułą i kapitalną pointą- Zdecydowana większość klipów TOOL'a / za depresyjny nastrój i brawurowe wykonanie np. "Sober", "Prison Sex"- Bjork - "All Is Full Of Love" / po prostu arcydzieło!- Aphex Twin - "Windowlicker" / tylko raz, parę lat temu, widziałem pełną wersję 10-min. i jeszcze nie mogę się otrząsnąć- the White Stripes - "Fell In Love With A Girl" / po to zostały wynalezione klocki lego- Fatboy Slim - "Weapon Of Choice" / za tańczącego Christophera Walkena- Foo Fighters - "Everlong" / po prostu czadowy, dowcipny klip ze współgrającą porządną muzyką rockowąTaaa... Ciekawe o czym jeszcze zapomniałem... Poszperam w zakamarkach mojej łepetyny i jak coś sobie przypomnę to kiedyś może dopiszę. W każdym bądź razie przy odrobinie wolnego czasu polecam powyższe pozycje. Pewnie są porozrzucane po różnych youtube'ach i innych. Cytat Jakie sa wasze ulubione teledyski?Ja lubie:Prodigy - Smack my bitch upProdigy - BreatheRammstein - Ich Will "Smack My Bitch Up" ---> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bert Napisano 6 listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 listopada 2007 Muzyka kompletnie nie moja, ale niegdy nie mogę się oprzeć, gdy widzę teledyski Rickiego Martina - takiej ilości pięknych kobiet, jakie w jego teledyskach się przewijają, nie można zobaczyć na żadnych innych Jemu zazdroszczę, a mi... cóż - pozostało popatrzyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 6 listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 listopada 2007 Witam, Kiedys gdy mialem kablowke hehe no tak teraz nie ma czasu na TV wole posluchac. Jesli juz szukam clipow na youtubie. Zawsze cenilem sobie clipy z pomyslem i aranzacja pasujaca do utworu. Teledyski, ktore zapadly mi w pamieci to min. Bjork, Tool, The Cure - masa swietnych clipow, jednak rzadko puszczane. Mozna poogladac na youtobie. Polecam The forest, Charlot sometimes, Lets go to bed, Spiderman, close to me i wiele innych.Oczywiscie nie mozna zapomniec o tych clipach ktore ciesza meskie oko, czyli wszelkiej masci HipHopowe/raperskie/popowe/ clipy z pieknymi Paniami pozdrhybryd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 9 listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 listopada 2007 A mi się podoba "Dziewczyna Bez Zęba Na przedzie" Kultu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tsunami Napisano 16 listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 listopada 2007 Cytat Jakie sa wasze ulubione teledyski?Ja lubie:Prodigy - Smack my bitch upProdigy - BreatheRammstein - Ich Will Rammstein - Ich Will Midnaight Oil- Beds are burnning Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 13 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2007 Dla mnie bardzo ciekawie zrealizowane są teledyski Bjork. W nich zawsze jest coś tajemniczego, coś co przyciąga moją uwagę i skupienie podczas ich oglądania i słuchania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pruci Napisano 20 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2007 Ja zawsze uwielbiałem teledyski z fabułą. I jesli chodzi o dawne MTV to wrzucę na forum najbardziej znaczące dla mnie teledyski: Areosmith "Janie's Got a Gun" (i późniejsze), Guns N' Roses "November Rain", Yes "Owner of a Lonely Heart", no i oczywiście Michael Jackson i jego "Bad" i "Thriller". W sumie jakbym zaczął sobie przypominać to wymieniłbym jeszcze z jakieś 20 teledysków. Ale te które wymieniłem w pierwszej kolejności wpadły do mojej głowy od razu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebse Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2007 U mnie jest trochę dziwna sprawa, bo lubię oglądać teledyski wykonawcy za którym nie przepadam. Kilka lat temu jak miałem wtedy kablówkę, czekałem na każdy nowy teledysk M. Jacksona. Te jego teledyski były dla mnie perfekcyjnie wykonane. Do tej pory lubię je oglądać, ale nic po za tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2008 Pearl Jam- Do the evolutionSoad - Toxicity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenishiwata Napisano 2 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2008 W dzieciństwie moim ulubionym teledyskiem buło Money for Nothing - Dire Straights, wstyd się przyznać ale teledyski Jacksona, teraz o wiele bardziej lubię oglądać koncerty, bo jest w nich klimat (polecam np. Pink Floyd - Pulse). Natomiast wersje studyjne utworów wolę słuchać bez wizji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 13 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2008 Witam Moje ostatnie odkrycie to jest to:http://www.youtube.com/watch?v=dl4PDE6E_TE...feature=relatedTekst polski jest w About This Video. pozdr Arti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratbum Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2008 Cytat (...) - Radiohead - "Street Spirit" oraz "Just" / zupełnie inne, pierwsze za wizję, drugie za to, że z fabułą i kapitalną pointą (...)(...) - Zdecydowana większość klipów TOOL'a / za depresyjny nastrój i brawurowe wykonanie np. "Sober", "Prison Sex" (...)(...) - Fatboy Slim - "Weapon Of Choice" / za tańczącego Christophera Walkena (...) Oj, tak... Szczególnie tańczący Walken wymiata. Cytat (...) Oczywiscie nie mozna zapomniec o tych clipach ktore ciesza meskie oko, czyli wszelkiej masci HipHopowe/raperskie/popowe/ clipy z pieknymi Paniami (...) Zdecydowanie... Cytat Ja zawsze uwielbiałem teledyski z fabułą. I jesli chodzi o dawne MTV to wrzucę na forum najbardziej znaczące dla mnie teledyski: Areosmith "Janie's Got a Gun" (i późniejsze), Guns N' Roses "November Rain", Yes "Owner of a Lonely Heart", no i oczywiście Michael Jackson i jego "Bad" i "Thriller". (...) '80 i '90 lata wygrywają! Cytat (...) czekałem na każdy nowy teledysk M. Jacksona. Te jego teledyski były dla mnie perfekcyjnie wykonane. Do tej pory lubię je oglądać (...) Tu też się zgadzam.A poza powyższym - wszystkie teledyski U2. Pięknie współgrają z muzyką i tekstem. Praktycznie bez wyjątku - małe arcydzieła. Wspomnieć chociażby trzy teledyski do utworu "One" - każdy opowiada inną historię, każdy prezentuje ekranowaną piosenkę z diametralnie innej perspektywy i usytuawia historię w innym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2008 Ostatnio to Jozin z bazin Mladka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2008 Kilka starszych pozycji, do których chętnie wracamMorrisey - Sing Your LifeKLF - Last Train To TrancentralMaria McKee - Show Me HevenRod Stewart - Rhytm Of My HeartRobert Palmer - HappynessMarillion - Cover My EyesWilson Philips - Youre In Love Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti34 Napisano 14 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2008 Cytat Ostatnio to Jozin z bazin Mladka. W tym teledysku najlepszy chyba jest ten koleś co tańczy. Reszta też jest ok, takie poprostu czeskie.Nawet moje dziecko 2,5 letnie ich lubi słuchać.Link i opis, jest trzy posty w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 Cytat W tym teledysku najlepszy chyba jest ten koleś co tańczy. Wczoraj w wiadomościach Polsatu czy TVN była już o nich mowa. Nowy czeski fenomen. Chłopaki są teraz bardziej populani niż kilkanaście lat temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxygenum Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 Ściągnijcie sobie coś takiego :http://www.stage6.com/user/kosa666/video/1...e-That_720p_agkJakość obrazu prawie HD i dźwięk też ok.Jedyna wada do ściągnięcia ok. 100 MB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano 15 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2008 Jeszcze WALK THIS WAY - Run D.M.C. jest bardzo fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romekcz Napisano 17 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2008 Mówice co chcecie, ale prawdziwym mistrzem teledysków jest Micheael Jackson. Ponad30-minutowy "Thriller" to juz klasyka. Ale inne jego teledyski to też bardzo pomysłowe w kwestii fabuły filmiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józek Napisano 19 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2008 Enter SAndman - Metallica oraz Smells like teen spirit - Nirvany, jeden i drugi doprowadził mnie do org....mu jak je pierwszy raz zobaczyłem /prawie/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebse Napisano 19 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2008 Cytat Mówice co chcecie, ale prawdziwym mistrzem teledysków jest Micheael Jackson. Ponad30-minutowy "Thriller" to juz klasyka. Ale inne jego teledyski to też bardzo pomysłowe w kwestii fabuły filmiki. Też lubię oglądać jego teledyski. Czuć w nich perfekcyjne wykonanie i duże pieniądze na realizacje. Pamiętam premierę tego teledysku w telwizji, gdzie Krzysztof Szewczyk zapowiadał go poraz pierwszy. Było to wydarzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratbum Napisano 21 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2008 Jeszcze kilka słów o Michaelu...Teledysk do jego piosenki "Scream" (duet z Janet Jackson) był swego czasu (1995/1996) najdroższym clipem w historii. Podobno kosztował 8 mln $... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts