Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @Raf_raf oczywiście, cztery inne, choć był też i inny Fisher. Również lampowy. No, ale on tylko na testach. Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Rega napisał: @Raf_raf oczywiście, cztery inne, choć był też i inny Fisher. Również lampowy. No, ale on tylko na testach. Ok, nie wiedziałem jak bardzo rozbudowana jest Twoja kolekcja, wolałem się upewnić 🙂 fajna sprawa taka możliwość żonglowania sprzętem. Mam zamiar dokupić w ciągu roku jakieś niedrogie monitory i źródło do Yamahy i będę miał drugi zestaw, do pomieszczenia, w którym pracuje 🙂 Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu A skąd jesteś? Może wpadniesz do mnie posłuchać np monitorów 33kg/szt? Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) No, to trochę daleko🤔. Ale gdybyś był w pobliżu to zapraszam Edytowano 6 godzin temu przez Rega 5 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Rega napisał: zapraszam Jak w raju 😊 Odpisz, cytując
Rega Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Bo to jest mój mały raj na tym łez padole😛. W dodatku wintage. Ale ja też jestem wintage. 1 Odpisz, cytując
Palmos Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Zazdroszczę że Ci tam nikt nie "pomaga" w ustawianiu sprzętu. Ja ostatnio kupiłem fiio warmer i on dość mocno świeci żółtym ekranem i moja żona mowi: A co to? Co tak świeci? Nie podoba mi się. A ja: kochanie, ale to już tam gra od 3 dni. Taka sytuacja 😁 1 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Palmos napisał: Zazdroszczę że Ci tam nikt nie "pomaga" w ustawianiu sprzętu. Ja ostatnio kupiłem fiio warmer i on dość mocno świeci żółtym ekranem i moja żona mowi: A co to? Co tak świeci? Nie podoba mi się. A ja: kochanie, ale to już tam gra od 3 dni. Taka sytuacja 😁 Ja z kolei jak Żonie kiedyś mówiłem, że chce kupić nowy wzmacniacz, to usłyszałem "przecież już masz." Ciężko dyskutować w takiej sytuacji... Odpisz, cytując
Palmos Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Raf_raf napisał: z kolei jak Żonie kiedyś mówiłem, że chce kupić nowy wzmacniacz, to usłyszałem "przecież już masz." Jak ja tak swojej powiedziałem jak chciała kupić nową sukienkę to była zadyma - i weź tu zrozum 😃 Odpisz, cytując
Raf_raf Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Palmos napisał: Jak ja tak swojej powiedziałem jak chciała kupić nową sukienkę to była zadyma - i weź tu zrozum 😃 No właśnie to jest argument, którego nie należy nigdy obracać w kierunku adwersarza, gdy jest nim Żona... Nigdy... Ale dosyć już o Kochanych Żonach 🙂 Odpisz, cytując
Rega Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu (edytowany) Nie tylko Wy macie ,,pod górkę,, . Ja też miałem dość uwag typu ,,kiedy w końcu zabierzesz te graty z salonu'', a tym bardziej targania po schodach KEF107 (45kg/szt) np na dwie godziny, i .... zrobiłem sobie świątynię słuchania😋. Jeśli ktoś ma warunki to jest wręcz ,,raj'' i można sobie urządzać muzeum sprzętów:) Były tez dwa Fishery jednocześnie. Edytowano 36 minut temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 24 minuty temu Napisano 24 minuty temu 26 minut temu, Rega napisał: miałem dość uwag typu ,,kiedy w końcu zabierzesz te graty z salonu'' Dobrze że nie użyła sformułowania 'stare graty' 😉 Odpisz, cytując
Rega Napisano 23 minuty temu Napisano 23 minuty temu (edytowany) Tu , akurat miałaby rację🙂. Gdyby tak powiedziała, to odpowiedziałbym, ze jednak wszystkie są młodsze od niej😋 Edytowano 22 minuty temu przez Rega Odpisz, cytując
Recommended Posts