Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, mam pytanie dotyczące rotela Ra 01 albo 02. Ponieważ wyczytałem różne opinie. Nie jestem pewien czy moc 40w na kanał jest w stanie udźwignąć jakieś mocne podłogówki. Co wy o tym sądzicie, czy te wzmacniacze nie są stworzone bardziej w stronę monitorów?
Napisano
Nie będzie miał najmniejszego problemu z napędzeniem podłogówek - mam 04 i spokojnie napędza 110 W Elac FS 68.
Rotel podaje moc z pewną oszczędnością - zwykle laboratorium wykazuje nieco więcej niż opis w instrukcji.
Napisano
Zacne wzmacniacze z dobrych roczników .Lecz niestety jak wina nie stają się coraz lepsze. :smile:Na pewno ładnie zagrają lecz dobrze by było przed kupnem podjechać do sprzedawcy ,posłuchać ,sprawdzić wszystkie potencjometry i przełączniki.
Napisano
Witam, jak wyżej w temacie, właśnie zakupiłem takie klocki i szukałbym kolumn podłogowych do ok 20m2 trójkątnego pokoju, z nastawieniem na czystość i i ładny głęboki bas. Muzyka przeróżna, ale lubię hh. Cena ok 2kzł mogą być używane oraz nowe, fajnie byłoby gdybyście mi coś doradzili fajnego, może allegro ? Byłbym bardzo wdzięczny, Pozdrawiam
Napisano
Spinacz
Nie twórz wciąż nowych postów na podobny temat, to nie jest potrzebne!!!
Połączyłem Twoje 3 wątki w jeden, bo krążą wokół tego samego, oraz usunąłem wątek z pytaniem o zestaw Camabridge Audio skoro już się o to pytałeś w innym wątku - robisz tylko więsze zamieszanie icon_eek.gif

Co do kolumn podłogowych - choćby Acoustic Energy 3, bo ładnie się to zgrywa z Rotelem. Poza tym możesz próbować coś z B&W...

Pozdrawiam