Redakcja AUDIO Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Hehe:) W każdym razie DVD będzie na Ciebie czekało ze specjalnymi pozdrowieniami od pani redaktor. Możesz więc spać spokojnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 18 lutego 2010 Udostępnij Napisano 18 lutego 2010 Zatem spotkal mnie wielki zaszczyt . Z gory, bardzo dziekuje ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 21 września 2010 Udostępnij Napisano 21 września 2010 Dostałem dzisiaj Corinne Bailey Rae "The Sea" , dzięki Olu ,po pierwszym przesłuchaniu ,jest nawet nieżlechociaż ten typ prezentacji wokalnej mi coś przypomina ,jak przesłucham jeszcze ze dwa razyto coś napiszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 29 września 2010 Udostępnij Napisano 29 września 2010 Dziś w doskonałej kondycji przyszła do mnie płytka SACD/CD: CHOPIN ,,Songs" w wspaniałej obsadzie: Iwona Sobotka (sopran), Artur Ruciński (baryton), a na fortepianie gra Ewa Pobłocka. Ktokolwiek ma szacunek do twórczości Fryderyka Chopina, powinien kupić sobie te wydanie. Jego utwory w połączeniu z pięknymi głosami nabieraja jakby innego wymiaru i są bardziej przystępne dla szerszego grona słuchaczy. Nie jestem zagorzałym fanem F. Chopina, ale z przyjemnością przesłuchałem dziś całą zawartość 20 utworów. I na pewno będą powtórki . Płytę wytłoczyło SONY Austria i w złocie!!!Dziękuje cacy_oli za szybkie zrealizowanie mojego zamówienia oraz za pieczołowicie zapakowane pudełko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 30 września 2010 Udostępnij Napisano 30 września 2010 Cytat Hehe:) W każdym razie DVD będzie na Ciebie czekało ze specjalnymi pozdrowieniami od pani redaktor. Możesz więc spać spokojnie Powoli dobijam do kolejnej pelnej setki postow.Olu czy moge liczyc jeszcze na DVD Mozdzera ? Obecnie nie jest juz dostepne w "plyty za posty" Ostatnio na Facebooku - oficjalny profil "Audio", byla mozliwosc wygrania tego wydania w konkursie. Niestety, mnie sie nie udalo. Czy jest jeszcze szansa na otrzymanie tego wydania z tytulu "plyty za posty" ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 4 października 2010 Udostępnij Napisano 4 października 2010 Hybryd83, nie zdążyłam zajrzeć na forum, a już maila Ci wysłałam:) Moźdżer powinien trafić w me ręce jutro, zatem szybciutko do Ciebie dotrze. Ciszę się, że inne płyty również trafiły do odpowiednich rąk - nie zawsze się to zdarza:)Radi73 - staram się!! Fono Master - czekam na recenzję Sama jestem ciekawa tej płyty.Pozdrowienia dla wszystkich!Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 19 grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2011 Czy ja coś przegapiłem...? Nie ma już nagród...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 8 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2012 Chyba też coś przegapiłem Ponadto ktoś przegapił również Twoje pytanie i nie umieścił wyjaśnienia Chyba, że było i przegapiliśmy je obaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 9 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2012 Mamy teraz kiepską zimę bez śniegu , mimo to może ktoś zapadł tu w sen zimowy...? Poczekajmy do wiosny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 9 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2012 Nie tylko śniegu brak (chociaż cieszy mnie, gdy nie muszę męczyć się 10 minut przy skrobaniu samochodu)!Mamy też kiepską (?) zimę bez płyt ...o ile mi wiadomo, to akcja "Płyty za Posty" skończyła się razem z Mikołajkami.Co prawda Mikołajki (i prezenty na wigilię...) będa za jakiejś 11 miesięcy, ale czy będzie kiedyś akcja w stylu PzP to nie wiem Dla płytolubnych istot zostaje więc teraz udział w konkursach - bo zdaje się, że co jakiś czas szanowna Redakcja ma takie niespodzianki, przygotowane dl auczestników Forum.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts