marecki Napisano 22 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2020 11 godzin temu, wushu81 napisał: A te radia są w volumio? Czy trzeba je dodawać? Jeżeli tak to w jaki sposób? Nie znam volumio, więc nie pomogę. Ja słucham przez Foobara. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wushu81 Napisano 23 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2020 (edytowany) Już ogarnąłem dodawanie stacji. Jakby co, dla tych co nie wiedzą lub szukają /będą szukać tak jak ja tych informacji : Volumio: Zakładka Radio, potem jest zakładka Moje ulubione radio (ikonka EKG serca) i NIE wchodząc w to po prawej są 3 kropki. Klikamy i mamy Dodaj Radio Internetowe. Wpisujemy nazwę jak chcemy żeby radio się nazywało i wklejamy adres URL. To wszystko. To dodane radio będzie widoczne w tej zakładce Moje Ulubione Radio. Stąd można to radio dodać do Ulubione Stacje Radiowe. To JB Radio rzeczywiście ma b. dobrą jakość. Edytowano 23 stycznia 2020 przez wushu81 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Ze swojej strony mogę polecić stronę Flux Fm. Trochę stacji do wyboru w 320 kb. Jest coś dla starszych i dla młodszych. Dla mnie najciekawsze jest radio Xjazz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 14 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2022 Stacją nadająca we FLACu. Muzyka róznorodna, bez reklam, prawie zero gadania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 17 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2022 Takich stacji nadających w formacie FLAC jest więcej FlacRadio.txt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2022 Radio Paradise w 4 odmianach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek2555 Napisano 19 maja Udostępnij Napisano 19 maja flash fm - spoko radio muzyka elektroniczna 1.fm - stacje tematyczne też spoko muzyczka One world radio tomorowland - elektronika Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts