Gość Napisano 17 września 2025 Napisano 17 września 2025 Jeszcze raz zwracam się z prośbą o likwidację konta. Dziękuję. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 17 września 2025 Napisano 17 września 2025 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Panowie kończcie offtop z ChRL. Mariusz, przydałby się taki folder w profilu jak Wysłane - uwzględniający także te 'zniknięte'. Edited by mod 😉 @Redakcja AUDIO Olu porządkując tematy czesto ukrywamy tzw. "Offtop". Kolega ma pomysł, ale nie bardzo wiem co z nim zrobić. Pod rozwagę. Pozdrawiam. M Odpisz, cytując
pairtick Napisano 18 września 2025 Napisano 18 września 2025 Dnia 17.09.2025 o 18:24, pairtick napisał: @Redakcja AUDIO Olu porządkując tematy czesto ukrywamy tzw. "Offtop". Kolega ma pomysł, ale nie bardzo wiem co z nim zrobić. Pod rozwagę. Doprecyzowując. Sam folder już jest, tylko 'znikniętych' w nim brak. Odpisz, cytując
gienas Napisano 19 września 2025 Napisano 19 września 2025 Zniknięte posty/wątki widzi tylko uprawniony czyli mod lub admin. Zwykly użyszkodnik nie ma takich uprawnień. I dobrze. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 19 września 2025 Napisano 19 września 2025 3 godziny temu, gienas napisał: Zniknięte posty/wątki widzi tylko uprawniony czyli mod lub admin. Zwykly użyszkodnik nie ma takich uprawnień. I dobrze. Gienias, chodzi o autora wpisu. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) @Redakcja AUDIO Mam takie pytanie, czemu służy w profilu użytkownika zakładka "O mnie" jak i tak nie jest wyświetlana kiedy wejdzie się na profil użytkownika? Jedynie można ją zobaczyć we własnym profilu, kiedy jest się zalogowanym, natomiast jak ktoś chce zobaczyć, to tej zakładki w moim profilu nie widzi, podobnie kiedy wchodzimy do kogoś na jego profil zakładki i tak nie widać. W ustawieniach konta nie ma żadnej opcji, która dotyczyła by włączania lub wyłączania widoczności tej zakładki. Wrzucam podgląd o co mi chodzi. Edytowano 6 godzin temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
waldi1965 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Nie działają mi powiadomienia. Dzwoneczek zawsze pusty. Jak naprawić? Odpisz, cytując
Recommended Posts