Sipo Napisano wczoraj o 10:48 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:48 Dobrze nagrane klasyki nie starzeja sie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano wczoraj o 12:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:18 https://tidal.com/album/412952396?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano wczoraj o 12:42 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:42 Przy tej płycie (szacunek dla Japończyków, że im się po prostu chce wydawać te wersje 7") niestety słychać, że mój system już nie daje trochę rady. Czuć, że tam jeszcze coś można by usłyszeć.... 🫤. A sluchawki akurat tej plycie nie sprzyjają , jakoś traci ona swoją trójwymiarowość. Sama realizacja muzyczna to majstersztyk, chciałoby się więcej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 godziny temu, Dedal napisał: Miałem tę płytę kiedyś na liście zakupów ale jakoś potem wypadła. może trzeba to przemyśleć 😉. A dziś mam przesyłkę z dalekiego wschodu więc jest co posłuchać. Na początek płyta, która wprawia w jakiś taki dobry nastrój. Nie wiem czy tylko mnie... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Juz przez samo patrzenie na te japonskie wydania, nabieram ochoty na cos takiego. Wschodniego, orientalnego. Musze sobie czegos poszukac😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fp74 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 54 minuty temu, Artur Brol napisał: Juz przez samo patrzenie na te japonskie wydania, nabieram ochoty na cos takiego. Wschodniego, orientalnego. Musze sobie czegos poszukac😀 Najlepsze są wydania w postaci repliki oryginalnych winyli - wszystko w najdrobniejszych szczegółach odtworzone, tylko pomniejszone, mnóstwo pierdół w środku. Czlowiek otwiera to jak dziecko czekoladki 😁. Stary a durny, jak czasem mawia moja żona... 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu https://tidal.com/browse/track/199471197?u Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dnia 27.04.2025 o 12:48, Sipo napisał: Dobrze nagrane klasyki nie starzeja sie. O co chodzi z tym 432 Hz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu To ciekawy ale długi temat, ocierający się o teorie spiskowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dzisiejszy kącik historyczny: 28 kwietnia ( choć i data 19 maja się pojawia) 47 lat temu ukazał Die Mensch-Maschine, siódmy album niemieckiego zespołu Kraftwerk… 4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu "Trans Europa Express" baaaardzo lubię 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cos nowego chyba, przynajmniej dla mnie. Glos to ta pani ma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu Chlopaki wrocili Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts