Artur Brol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dzięki. Czekam jeszcze na Sir Simon Rattle Symfonia nr 5 i 6 od Beethovena. Ale to nie koniec, jest kilka utworów które mi sie podobają - będę ich szukal na 1 cd. Mam zamiar też sie innym kompozytorom " przyjrzeć ", może cos wiecej wygrzebie. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Koniec roku, jakie macie typy na swój album 2025? Dla mnie to co niżej. Zespół i nazwiska jego członków to dla mnie wielka niewiadoma.... Nawet okładka, jak teraz patrzę, jakaś mało marketingowa, bez nazwy i tytułu. Pasuje to do stylu gry i korzeni i inspiracji pewnie nie tylko muzycznych. Zespół Maruja, album Pain To Power, gatunek.... jazz-hc/punk 😁. Polecam zwłaszcza utwór nr 2 i to głośno w cholerę! Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Tymczasem 19 grudnia 1989 roku Peter Murphy wydał swój trzeci album pt "Deep". Tu znajdziemy „Cuts You Up” - najbardziej znany utwór, który artysta wydał solo… 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Artur Brol napisał: Dzisiejsza dostawa. Jakoś się nie mogę przekonać do Karajana 🤔 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Tak w zasadzie to nuty sa te same 😊 Jesli inaczej zabrzmi, tzn ze ktorys dal ciala😁 Co powiesz o Sir Simon Rattle? Jedna plytka sie do mnie zbliza, gdzie on byl dyrygentem. Edytowano 2 godziny temu przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Artur Brol napisał: Co powiesz o Sir Simon Rattle? Jedna plytka sie do mnie zbliza, gdzie on byl dyrygentem. Ja słucham muzyki zdecydowanie niepoważnej 😉 Natomiast miałem nieszczęście wysłuchać Requiem Mozarta pod batutą Karajana i pozostaję przy poniższym wykonaniu 😇 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Dla mnie Karajan jest przereklamowany. Wolę Neville Marrinera. Edytowano 1 godzinę temu przez Rega 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Poslucham i ocenie. Jak narazie szukam czegos do kolekcji. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 18 minut temu Napisano 18 minut temu 4 godziny temu, Artur Brol napisał: Dzięki. Czekam jeszcze na Sir Simon Rattle Symfonia nr 5 i 6 od Beethovena. Ale to nie koniec, jest kilka utworów które mi sie podobają - będę ich szukal na 1 cd. Mam zamiar też sie innym kompozytorom " przyjrzeć ", może cos wiecej wygrzebie. Masz na myśli może jakieś wydanie EMI z Wiedeńczykami...? Bo jeśli tak to jestem ciekawy jakości tych remasterów Odpisz, cytując
Rokownik Napisano 15 minut temu Napisano 15 minut temu 3 godziny temu, MarcKrawczyk napisał: Tymczasem 19 grudnia 1989 roku Peter Murphy wydał swój trzeci album pt "Deep". Tu znajdziemy „Cuts You Up” - najbardziej znany utwór, który artysta wydał solo… Bela lugoshi is dead and She's in Parties Jedyne w swoim rodzaju.. Dla mnie od lat 80-tych:: best of the best. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu (edytowany) 12 minut temu, BlaBla napisał: Masz na myśli może jakieś wydanie EMI z Wiedeńczykami...? Bo jeśli tak to jestem ciekawy jakości tych remasterów To zamowilem. Ciekaw jestem, co ta jego mina znaczy😁 Edytowano 5 minut temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Artur Brol napisał: To zamowilem. No to daj znać co tam słychać jak już posłuchasz. Najlepiej w porównaniu do jakiegoś innego wykonania. Odpisz, cytując
Recommended Posts