pairtick Napisano Piątek o 17:05 Napisano Piątek o 17:05 W nawiązaniu do sąsiedniego wątku, terapia indywidualna 75 dB 😁 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Piątek o 19:40 Napisano Piątek o 19:40 37 minut temu, soberowy napisał: Koncertowo No @soberowy ale trafiłeś!!!! 🤩 Ten album mieści się w moim dychu wszechczasów wszystkiego 😎 !!!! Ciut inna wersja, na mojej u dołu dysku jest tylko "Made in W. Germany". Ale też staroć, jedna z moich pierwszych kupionych plyt, jeszcze w liceum. Trzymam z sentymentu, bo plyta niestety podniszczona przez haniebne używanie w samochodzie...🤨. Ale wciąż gra! Szukam wydania, które będzie godnym następcą. Może shm-cd...., a może ktoś wyda sacd.... 2 Odpisz, cytując
soberowy Napisano Piątek o 19:49 Napisano Piątek o 19:49 Osobiście polecam amerykański target lub pierwsze europejskie wydanie blue swirl, oba z 1984 😀 Lecimy dalej 😀 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano Piątek o 20:08 Napisano Piątek o 20:08 11 minut temu, soberowy napisał: Osobiście polecam amerykański target lub pierwsze europejskie wydanie blue swirl, oba z 1984 Skąd Ty je bierzesz z Discogs? Przeca Ciebie chyba jeszcze nie było na świecie 😉😏 Odpisz, cytując
soberowy Napisano Piątek o 20:10 Napisano Piątek o 20:10 Hehe, głównie z UK choć i zdarzyło mi się coś w USA kupić 😉 Odpisz, cytując
BlaBla Napisano Piątek o 21:05 Napisano Piątek o 21:05 Za mną coś chodziło od kilku dni i nie wiedziałem co, oglądam się żeby zobaczyć, a tam Czesiu!!! Wolę inne jego plyty, zwlaszcza Aerolit ale tej dawno nie słuchałem. Krążki na fotce nieco się różnią od siebie, na żywo jeden jest złoty, a drugi srebrny. CZESŁAW NIEMEN - Idee Fixe, 2023 Polskie Nagrania, Hybrid SACD, mastering do tego wydania robiony specjalnie i osobno dla warstw cd i sacd. 1 Odpisz, cytując
gienas Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Do tego 20 godzin temu, Vectorinni napisał: Jeszcze to i w pętli mogę słuchac Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Cudowne... Byłem nastolatkiem kiedy tego słuchałem i robię to dzisiaj. Miałem to szczęście poznawać muzykę w latach 80 i 90, kiedy to rządziły gwiazdy formatu GM. Do dzisiaj tamta muzyka to moja muzyczna "baza". Co tu dużo mówić, do końca życia ta muzyka ze mną zostanie, bo na niej się wykształcił mój słuch i na niej wyrosłem. Tak jak na pierogach i schabowych...🙂 2 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) Edytowano 15 godzin temu przez Vectorinni 1 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu (edytowany) Klasyków ciąg dalszy... Edytowano 13 godzin temu przez Vectorinni 2 Odpisz, cytując
cymes Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dla fanów audiofilskiego plumkania. Uwaga! Nie do zamulonych systemów. Czarnoksiężnicy wierzący w audiovoodoo nigdy nie zaznają piękna. @maciek72 ten album świetnie pokazuje że warto wydawać na akcesoria. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 29 minut temu, cymes napisał: ten album świetnie pokazuje że warto wydawać na akcesoria Możesz rozwinąć, wytłumaczyć? Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jak brzmi szaro i mgliście to jest nad czym pracować. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ok. Czasami niektóry system gra lepiej bez gadżetów niż taki z gadżetami, pozdro. 😉 Odpisz, cytując
cymes Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie tędy droga. Słaby system nie zagra z najlepszymi akcesoriami a bardzo wysokiej jakości system nie zagra bez podstaw. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Bardzo dobry system zagra bez platformy, podkładek i innej biżuterii,słaby trzeba czymś podeprzeć. Ale to nie tu o tym. Dziś.... 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 14 godzin temu, Vectorinni napisał: Tak jak na pierogach i schabowych...🙂 To i owszem, ale żeby GM był jakąś gwiazdą wielkiego formatu to trochę przesadziłeś. Gdyby nie Careless Whispres i Last Christmas to byłoby cienko. Porównaj np z Tiną Turner, Madonną czy Eltonem Johnem. GM to zaledwie jeden z bardzo wielu średniaków. Oczywiście, jak zwykle to wyłącznie moja prywatna opinia. Edytowano 2 godziny temu przez Rega Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Rega napisał: To i owszem, ale żeby GM był jakąś gwiazdą wielkiego formatu to trochę przesadziłeś. Gdyby nie Careless Whispres i Last Christmas to byłoby cienko. Porównaj np z Tiną Turner, Madonną czy Eltonem Johnem. GM to zaledwie jeden z bardzo wielu. Ojjjj, ale tu to chyba znowu kolega trochę przesadził z tym niedowartościowaniem GM. Jasne, do Tiny, Jacksona czy Eltona nieco mu brakuje dorobkiem, ale już bez przesady z tym Last Christmas. Myślę, że płytami Older, Faith czy Songs From The Last Century zasłużył sobie na nieco więcej niż "jeden z wielu". Ale nie będę się spierał, dla mnie to gwiazda tamtych lat i tak zostanie:). 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Być może go nie doceniam. A czy wiesz jaki miał przydomek ? ,,Symfonia włosów i osiągnięć dentystycznych:)'' Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Pewnie z zazdrosci, nadany, ten przydomek. Sam nigdy nie slyszalem, by jakikolwiek mial. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu W którymś numerze Bravo tak go określili. A jeśli chodzi o włosy, nie zazdroszcze - sam w tamtych czasach miałem więcej i nawet wystarczyło na irokeza w Jarocinie🤣. A ja dziś przymierzam się do Scorpions. Ciekawe do czego przymierza się ta pani na okładce😛 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts