BlaBla Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Dziś wieczorem w Sali Ziemi dwa duety: kontrabas-gitara oraz kontrabas-fortepian. Oto jeden z nich. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu A dziś 1982 vs 1990 Enjoy five miles out…, a wy którą wybieracie? Odpisz, cytując
Kraft Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, MarcKrawczyk napisał: a wy którą wybieracie? Jasne, że 82. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Oddaję głos na DM. Dwa dni temu słuchałem, po latach. Świetnie nagrana płyta. Chociaż w 1990 traktowałem ich jako elektro-disco-muło-pop i nie było mowy, żebym tego słuchał, a wyczesani koledzy w butach z blachami budzili u mnie jedynie uśmiech politowania. Nadal większość ich płyt jest dla mnie ciężko strawna, ale ta, to jest top. Po latach doceniłem, widziałem na koncercie, a pan David ma u mnie szacunek dzielnicy 😁. Niedawno przemęczyłem całą dyskografię MO i cóż... nie moja bajka. Fajne wydanie pokazałeś. Gratuluję. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) 37 minut temu, BlaBla napisał: Niedawno przemęczyłem całą dyskografię MO i cóż... nie moja bajka. Fajne wydanie pokazałeś. Gratuluję. Z Oldfieldem jest ten problem, że ma momenty genialne, ale też strasznie kiczowate. Dla tych pierwszych jednak warto. Edytowano 9 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu (edytowany) A w samochodzie powrót do przeszłości i muzyki prawdziwie niezależnej. Edytowano 9 godzin temu przez BlaBla 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu @BlaBla u mnie tylko mój "wół roboczy" ma jeszcze cd player (dzieki Bogu nadal jeździ) wszystkie pozostałe, które miałem i mam poza tym "jedynym" niestety bez cd playera 😕. Tak więc doceniajmy kto jeszcze ma w "dyliżansie" takowy napęd, bo to już niestety, chyba smutny koniec tej technologi w tym segmencie rynku audio... Odpisz, cytując
sonique Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 godzin temu, BlaBla napisał: Oddaję głos na DM. Dla mnie DM to zespół 5-6 utworów. Ale te są najwyższej próby. Plus za teledyski. 6 godzin temu, Kraft napisał: Z Oldfieldem jest ten problem, że ma momenty genialne, ale też strasznie kiczowate. Dla tych pierwszych jednak warto. Tych drugich jednak zbyt wiele. 6 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Tak więc doceniajmy kto jeszcze ma w "dyliżansie" takowy napęd, bo to już niestety, chyba smutny koniec tej technologi w tym segmencie rynku audio... CD nie ma już racji bytu. W samochodzie, szczególnie podczas jazdy, nie da Ci żadnych korzyści w jakości dźwięku. Chociaż ja też wciąż lubię CD. Mój model samochodu, choć nie stary, ma jeszcze odtwarzacz, ale co ważniejsze, przyzwoity system HiFi. Edytowano 2 godziny temu przez sonique Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu I jeszcze jedna dzisiejsza rocznica….Tego dnia w 1977 roku The Clash wydali swój debiutancki singiel „White Riot” Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, sonique napisał: CD nie ma już racji bytu. W samochodzie, szczególnie podczas jazdy, nie da Ci żadnych korzyści w jakości dźwięku. Chociaż ja też wciąż lubię CD. Mój model samochodu, choć nie stary, ma jeszcze odtwarzacz, ale co ważniejsze, przyzwoity system HiFi. W samochodzie napewno. Ale CD bylo zanim wszystko inne sie pojawiło. Wiec automatycznie w autach tez. Teraz to bezprzewodowo albo z karty. Odpisz, cytując
Recommended Posts