Angel Napisano 21 lutego 2015 Udostępnij Napisano 21 lutego 2015 No nie wiem czy to się uda. Każdy słucha muzyki na poziomie jaki może ogarnąć Dla kogoś prog-rock może być tak niestrawny jak dla Ciebie nudne i prymitywne jest disco-polo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 lutego 2015 Nie zaproponowałem jednak muzyki poważnej, aby nadal zostać w nurcie tzw. rozrywkowej, więc może przeskok nie będzie zbyt drastyczny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 22 lutego 2015 Udostępnij Napisano 22 lutego 2015 To jednak przeskok. Niektórych nie stać nawet na pełzanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obas Napisano 24 lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 lutego 2015 Przykro to pisać na takim forum, ale powinno wprowadzić się jakiś limit - na przykład można ustawić sobie sygnaturę dopiero po napisaniu 100-200 postów. Bo to co ostatnio dzieje się na tym forum to przechodzi ludzkie pojęcie. Co chwilę post, w którym ktoś reklamuje się linkiem w sygnaturze. Sam mogę zrezygnować z tego co mam w sygnaturze bo nie mam odpowiedniej liczby postów - natomiast dla mnie nie jest to problemem. MODERATORZY, do dzieła! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 24 lutego 2015 Udostępnij Napisano 24 lutego 2015 Cytat Co chwilę post, w którym ktoś reklamuje się linkiem w sygnaturze....MODERATORZY, do dzieła! Bardzo śmieszne Powinieneś zauważyć, że te reklamy są w miarę szybko kasowane... - nikt z nas nie jest 24 godziny na dobę na Forum.Paru Kolegów na Forum zgłasza tego typu "wybryki" Administratorom i Moderatorom- mógłbyś i Ty robić to samo.A miejsce na uwagi dotyczące funkcjonowania Forum można wpisywać w wątku "Zmiany na forum, Wasze uwagi i propozycje..."http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...mp;#entry130207Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obas Napisano 25 lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 lutego 2015 Nie w tym sensie to napisałem przecież, że macie siedzieć i klikać... Bardziej mi chodziło o jakąs programową blokadę możliwości dodania sygnatury. Jeśli Cię to uraziło to przepraszam, nie taki był mój zamysł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 25 lutego 2015 Udostępnij Napisano 25 lutego 2015 ObasTeż bym chciał "rozwiązania systemowego"... i dopominałem się o obostrzenia na Forum.Mało kto wie, ile godzin człowiek traci na takie poprawki (usuwanie śmieci, dyscyplinowanie niesfornych userów - o prowokatorach nie wspominając). Więc takie coś faktycznie by bardzo pomogło PozdrawiamPS. Nie uraziłeś mnie - napisałem, jak jest... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 27 lutego 2015 Udostępnij Napisano 27 lutego 2015 Stwierdzam z przykrością, że to nie jest jedyne forum, które pada ofiarą poszukiwaczy darmowych platform reklamowych. Ta praktyka coraz gęściej wyściela internet. RoRo wykonuje bardzo sumiennie "brudną" robotę i regularnie spam usuwa, więc na tym forum jeszcze nie ma tragedii. Oj, ten temat nazywa się "Czego słuchasz?", więc odpowiadam na pytanie:https://www.youtube.com/watch?v=PspVt6vynfI Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 5 marca 2015 Udostępnij Napisano 5 marca 2015 Bugge Wasseltoft - norweski wykonawca new jazz. Kto lubi takie klimaty a nie sluchaj jego koniecznie musi to zrobic. Dla mnie rewelacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leona Napisano 5 marca 2015 Udostępnij Napisano 5 marca 2015 Aktualnie nowy Hozier ;] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 6 marca 2015 Udostępnij Napisano 6 marca 2015 Tym razem vinylowa najnowsza plyta Diany Krall. Niedlugo koncert w PL. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ana Napisano 9 marca 2015 Udostępnij Napisano 9 marca 2015 Ostatnio odkryłam ciekawy i słabo znany zespół The Toobes. Szkoda,ze tak mało osób o nich słyszało, mogłoby wyjśc z tego coś ciekawego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mead Napisano 11 marca 2015 Udostępnij Napisano 11 marca 2015 U mnie Sabaton, poprzeplatany z Grabażem i innymi rockowymi utworami.Wiem wiem.. mega dziwne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 12 marca 2015 Udostępnij Napisano 12 marca 2015 Dzis vinylowy dzien... Wszystkie gatunki zawitaly na talerzu.Yello - Touch tym razem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmilBW Napisano 15 marca 2015 Udostępnij Napisano 15 marca 2015 Słucham muzyki, nie gatunku. Nie słucham jedynie disco polo. Dobry dubstep, rock, metal, pop. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 16 marca 2015 Udostępnij Napisano 16 marca 2015 Powrót do klasyki muzyki elektronicznej - Jean Michel Jarre.Oczywiście wszystko na vinylu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 18 marca 2015 Udostępnij Napisano 18 marca 2015 Dzis zabralo mnie w calosci na sluchanie Paktofonica.... Caly dzien! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal25 Napisano 17 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2015 słucham bardzo wielu gatunków muzycznych. czasami nawet muzyka klasyczna się zdarza. szczególnie dźwięki fortepianu wprawiają mnie w dobry nastrój. ale zazwyczaj to jednak rock króluje w moich głośnikach. mój ulubiony zespół to Queen. za co go tak lubię? przede wszystkim za unikalne brzmienie. i za ten wyjątkowy głos Freddiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 19 kwietnia 2015 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2015 Tak sobie słucham na YT albumu Rae Morris "Unguarded". Bardzo ładny głos. Najbardziej chodzi za mną ten kawałek LINK, jakby echo "Running Up That Hill" Kate Bush... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiofilx Napisano 15 maja 2015 Udostępnij Napisano 15 maja 2015 Radiohead - Creep, czyli bardzo standardowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 14 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2015 Dziś niedziela, wielu z Was było w kościele.https://www.youtube.com/watch?v=5_JmXCNPs6Yhttps://www.youtube.com/watch?v=q1uZj7OujvUhttps://www.youtube.com/watch?v=c-HgBrVLv5I Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mielo Napisano 18 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2015 U mnie dzis w słuchawkach zawitała klasyka - Franz Schubert Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmaryn Napisano 25 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2015 bardzo, bardzo różnie. czasem Queen u mnie gra, czasem AC/DC, a niekiedy nawet Erykah Badu. zalezy od nastroju i okazji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IsrealPL73 Napisano 25 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2015 Teraz słucham czegoś bardziej ambitnego czyli wziąłem się znowu za słuchanie ekipy takiej jak Paktofonika i jeszcze Kaliber 44. Wiem, że trochę staroć no ale znowu chciałem usłyszeć w moich głośnikach takie utwory jak Nowiny co Magik tak super rymował .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tezaur Napisano 26 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2015 ja słucham muzyki, która mnie relaksuje. jest to głównie jazz. szczególny sentyment mam do starszych nagrań, które kojarzą mi się z naprawdę ciekawymi czasami, których nie miałem okazji doświadczyć. lubię takie wędrówki w przeszłość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts