Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Przykro to pisać na takim forum, ale powinno wprowadzić się jakiś limit - na przykład można ustawić sobie sygnaturę dopiero po napisaniu 100-200 postów. Bo to co ostatnio dzieje się na tym forum to przechodzi ludzkie pojęcie. Co chwilę post, w którym ktoś reklamuje się linkiem w sygnaturze. Sam mogę zrezygnować z tego co mam w sygnaturze bo nie mam odpowiedniej liczby postów - natomiast dla mnie nie jest to problemem. MODERATORZY, do dzieła!
Napisano
Cytat

Co chwilę post, w którym ktoś reklamuje się linkiem w sygnaturze....
MODERATORZY, do dzieła!

Bardzo śmieszne icon_evil.gif

Powinieneś zauważyć, że te reklamy są w miarę szybko kasowane... - nikt z nas nie jest 24 godziny na dobę na Forum.
Paru Kolegów na Forum zgłasza tego typu "wybryki" Administratorom i Moderatorom- mógłbyś i Ty robić to samo.

A miejsce na uwagi dotyczące funkcjonowania Forum można wpisywać w wątku "Zmiany na forum, Wasze uwagi i propozycje..."
http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...mp;#entry130207

Pozdrawiam
Napisano
Nie w tym sensie to napisałem przecież, że macie siedzieć i klikać... Bardziej mi chodziło o jakąs programową blokadę możliwości dodania sygnatury. Jeśli Cię to uraziło to przepraszam, nie taki był mój zamysł
Napisano
Obas
Też bym chciał "rozwiązania systemowego"... i dopominałem się o obostrzenia na Forum.

Mało kto wie, ile godzin człowiek traci na takie poprawki (usuwanie śmieci, dyscyplinowanie niesfornych userów - o prowokatorach nie wspominając). Więc takie coś faktycznie by bardzo pomogło icon_cool.gif

Pozdrawiam
PS. Nie uraziłeś mnie - napisałem, jak jest...
Napisano
Stwierdzam z przykrością, że to nie jest jedyne forum, które pada ofiarą poszukiwaczy darmowych platform reklamowych. Ta praktyka coraz gęściej wyściela internet. RoRo wykonuje bardzo sumiennie "brudną" robotę i regularnie spam usuwa, więc na tym forum jeszcze nie ma tragedii. icon_smile.gif

Oj, ten temat nazywa się "Czego słuchasz?", więc odpowiadam na pytanie:
https://www.youtube.com/watch?v=PspVt6vynfI
  • 5 weeks later...
Napisano
słucham bardzo wielu gatunków muzycznych. czasami nawet muzyka klasyczna się zdarza. szczególnie dźwięki fortepianu wprawiają mnie w dobry nastrój. ale zazwyczaj to jednak rock króluje w moich głośnikach. mój ulubiony zespół to Queen. za co go tak lubię? przede wszystkim za unikalne brzmienie. i za ten wyjątkowy głos Freddiego.
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Napisano
Teraz słucham czegoś bardziej ambitnego czyli wziąłem się znowu za słuchanie ekipy takiej jak Paktofonika i jeszcze Kaliber 44. Wiem, że trochę staroć no ale znowu chciałem usłyszeć w moich głośnikach takie utwory jak Nowiny co Magik tak super rymował ..
Napisano
ja słucham muzyki, która mnie relaksuje. jest to głównie jazz. szczególny sentyment mam do starszych nagrań, które kojarzą mi się z naprawdę ciekawymi czasami, których nie miałem okazji doświadczyć. lubię takie wędrówki w przeszłość.