Inferno Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 (edytowany) 6 godzin temu, audiowit napisał: Ja też. Wywaliło mnie do góry kołami 🤣 daje plusik! Szkoda że reputacja wyłączona.. Edytowano 31 marca 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Z kolei u mnie od wczoraj fenomenalny folk rock i zapętlony album Fabrizio De Andrè 'Rimini' Ciężko się od tej muzy uwolnić, a i kolejne płyty do odkrycia. Ile może namieszać jeden CD za 50 gr ... 😙 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Młody afro jazz z Londynu. Kokoroko. Nazwa brzmi jak srututu, wiem 😂 Ale grają świetnie. Szkoda że tylko 4 kawałki w albumie. Utwór - Abusey Junction, jak ta gitara brzmi.. mm.. 😊🎶 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SE33 Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Dzisiaj odsłuchałem drugi raz The Smashing Pumpkins - Shiny And Oh So Bright, Vol. 1: No Past. No Future. No Sun. (wyd. 16 listopad 2019) Nie będę się rozpisywał ale zamieszczę dwie uwagi co do tego albumu: Chwytliwe brzmienie gitary elektrycznej. Niestety płyta jest za krótka (32min). Czekam na wasze opinie jeżeli słuchaliście. Teraz czekam na wybór żony😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 (edytowany) Smashing Pumpkins...fajny. Fabrizio de Andre...ciekawy wokal. Teraz, zainspirowany muzyką zespołu kolegi, ktorego czlonkowie, nie wiedząc czemu caly czas pokazują faka, KSU. Edytowano 31 marca 2019 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 (edytowany) 2 godziny temu, JohnDoe napisał: Młody afro jazz z Londynu. Kokoroko. Nazwa brzmi jak srututu, wiem 😂 Ale grają świetnie. Szkoda że tylko 4 kawałki w albumie. Utwór - Abusey Junction, jak ta gitara brzmi.. mm.. 😊🎶 a tu można kupić wersję cyfrową... chyba sie skuszę https://kokoroko.bandcamp.com/album/kokoroko Hmm już jest na dysku Edytowano 31 marca 2019 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 21 minut temu, Fafniak napisał: chyba sie skuszę Ja właśnie mam. Się skusiłem za £3.50. Dzięki 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 31 marca 2019 Udostępnij Napisano 31 marca 2019 Bardzo fajne! To KOKOROKO 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 Dojechała płytka 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 hmmm : 😈 https://theanti-queens.bandcamp.com/album/start-running Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 @Inferno polecam płytkę , ciekawe granie , fajny wokal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 Jest możliwe ze to Anette wysyłała osobiście? No bo jak tak to mam jeszcze autograf 😁 a zamawiałem bezpośrednio z jej strony wiec... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 Właśnie miałem spytać się czy poprosiłeś o autograf Jak ściagąłem z Izraela płytkę to facet z tyłu okładki się podpisał - choc samo wydanie takie dosyć kehm... a ile to będzie kosztować..." właśnie dostałem maila że wychodzi płyta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 4 godziny temu, Inferno napisał: Jest możliwe ze to Anette wysyłała osobiście? No bo jak tak to mam jeszcze autograf 😁 a zamawiałem bezpośrednio z jej strony wiec... Nie wiem czy ona nie ma własnej mini wytwórni płytowej sądząc po wiki , także wiesz wypala płytki więc od razu podpisuje https://en.wikipedia.org/wiki/Anette_Askvik Jak kupowałem wódkę od wytwórcy to ręcznie (z żoną) podpisują by docenić kupującego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 9 godzin temu, Fafniak napisał: hmmm : 😈 https://theanti-queens.bandcamp.com/album/start-running Chyba kupię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 Dziś takie "plumkanie" Modern Talking dobre hity na poranek po imprezie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 1 minutę temu, Janusz Duryn napisał: Słuchałem dziś tego po 18-ej takie sobie jak dla mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 Posłuchajcie The Hu Wolf Totem. Co Wy na to? Ja mieszane uczucia. Mozna obejzec na YT. A tu klasyka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 2 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 2 kwietnia 2019 3 godziny temu, Kubakk napisał: Nie wiem czy ona nie ma własnej mini wytwórni płytowej sądząc po wiki Tak czy inaczej jakoś tak miło mi się zrobiło 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2019 Billie Eilish nowy album When We all fall asleep,Where do We go ? bardzo ciekawe aranżacje , a utwór bad guy przy 1/3 volume 9W lampy powoduje wibracje szyb polecam posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2019 Syn mi Ją „podesłał” super muzyka z bardzo fajną aranżacją. A to młodziutka dziewczyna która radzi sobie wyśmienicie w światku muzycznym 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2019 Niestety 80% tych nowych wypustów to dla mnie nuda. Naprawdę starałem się znaleźć zalety ale ni cholery. Zbyt podobne do innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2019 Zgadza się , wielu nowych artystów to głównie "promocja" , nie mniej u Billie ciekawa aranżacja , zastosowanie wokal-przesteru itp. w moim odbiorze stawia w/w płytę jako ciekawostkę ,szczególnie iż to niepełnoletnia artystka. Równie ciekawa jest Banks choć to inny klimat ,aczkolwiek syntezatory + przyjemny wokal o Anette Askvik czy Yao Si Ting nie wspominając Ja tam nie zwracam uwagi na wizerunek , wiek , jeśli coś brzmi fajnie to słucham i Wam tutaj podrzucam i liczę na wzajemność , gdyż zamykając się w swoim świecie niekiedy możemy pominąć coś wartego posłuchania , niektóre kawałki są przydatne do testów sprzętu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2019 15 minut temu, Kubakk napisał: Ja tam nie zwracam uwagi na wizerunek , wiek , jeśli coś brzmi fajnie to słucham Ok. ja też. Po prostu co włacze coś nowego na spotify - to szybko wyłączam Po prostu to akurat mi "nie podeszło" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2019 Khruangbin. Tajski funk, Irański pop, i coś tam jeszcze hehe 🙃 Ciekawe brzmienia. https://www.youtube.com/watch?v=q4xKvHANqjk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts