tomek4446 Napisano 28 grudnia 2025 Napisano 28 grudnia 2025 5 minut temu, RLC2 napisał: Brigitte Bardot R.I.P Dla mnie ikona pewnej epoki kina. Epoki mojej młodości. Szkoda , ale zostawiła po sobie wspomnienia nie do zatarcia. 1 Odpisz, cytując
Kraft Napisano 28 grudnia 2025 Napisano 28 grudnia 2025 Bardzo lubię tę jej piosenkę. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 28 grudnia 2025 Napisano 28 grudnia 2025 „I Bóg stworzył kobietę” – zmieniły się czasy, a temat wciąż pozostaje aktualny. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 31 grudnia 2025 Napisano 31 grudnia 2025 Co prawda, dwanaście lat temu, ale fakt że nie żyje. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) Erich von Daniken. Autor książek. Ktoś czytał? Edytowano 4 godziny temu przez Artur Brol Odpisz, cytując
Kraft Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) Ja. Komiksy. Edytowano 3 godziny temu przez Kraft Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie inaczej, tutaj w doborowym towarzystwie. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Erich von Daniken. Świr, złodziej, oszust etc. https://en.wikipedia.org/wiki/Erich_von_Däniken#Early_life Sto tysięcy dolarów wtedy, to MILION dolarów teraz. Odpisz, cytując
Recommended Posts