Miles Napisano 23 grudnia 2013 Napisano 23 grudnia 2013 Wszystkim użytkownikom Forum życzę najlepszego świątecznego odpoczynku oraz radości z muzyki.WojtekP.S. Aaaa, jeszcze mocnego basu i czystego dźwięku... Odpisz, cytując
BlackJack Napisano 23 grudnia 2013 Napisano 23 grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego, aby kolędy w waszych domach brzmiały tak dobrze jak tego sobie życzycie i żeby mikołaj pod choinkę przyniósł kolejny kawałek lepszego dźwięku Wesołych Świąt.P.S. Aaaa i jeszcze przestrzeni, oddechu i tego czegoś co spowoduje że na sercu zrobi się milej a uśmiech na buzi będzie od ucha do ucha. Odpisz, cytując
Angel Napisano 23 grudnia 2013 Napisano 23 grudnia 2013 I ja ślę Wam życzenia świąteczne. Wszelkich łask od Boga, miłości bliskich, życzliwości ludzkiej. Dużo zdrowia i szczęścia. Wielu wspaniałych chwil w rodzinnej atmosferze.Niech pachnie Wam choinka a prezenty sprawią radość. Nie zapominajcie o samotnych, aby i oni poczuli atmosferę Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia wszelkich marzeń i tych audiofilskich też. Ogromu cudownej muzyki płynącej z najwspanialszych zestawów stereo.Bóg się rodzi... a moc niech będzie z Wami Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 23 grudnia 2013 Napisano 23 grudnia 2013 Dołączam także najszczersze życzenia .ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!Aby były przepełnione rodzinnym ciepłem i radością. Odpisz, cytując
maggot Napisano 23 grudnia 2013 Napisano 23 grudnia 2013 Ja też się dołączam, zdrowia przede wszystkim, rodzinnego ciepła no i jak najczęstszych "ciar" przy słuchaniu ukochanej muzyki Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 23 grudnia 2013 Napisano 23 grudnia 2013 Świąt Bożego Narodzeniawypełnionych radością i miłością,niosących spokój i odpoczynekorazNowego Roku A.D. 2014spełniającego wszelkie marzenia,pełnego optymizmu i wiary w lepsze. http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?...mp;source=jl999 Odpisz, cytując
Belfer54 Napisano 11 lipca 2017 Napisano 11 lipca 2017 Kolejny spamer niejaki Leo. Oto jego wpis, który jest dla Was Koledzy niewidoczny - spam: Cytat Za kilkanaście tygodni kolejne święta, a więc warto zastanowić się nad prezentami dla najbliższych. Jako, że lubię podróżować, cieszyłbym się, gdyby mi ktoś podarował ........... A wam co się marzy ? Jakie prezenty ? W miejscach wykropkowanych reklama, usunięta przez moderację. Oczywiście witamy na forum Audio kolegę Leo i nagroda w postaci czerwonej kartki. Odpisz, cytując
Recommended Posts