Miles Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2013 Wszystkim użytkownikom Forum życzę najlepszego świątecznego odpoczynku oraz radości z muzyki.WojtekP.S. Aaaa, jeszcze mocnego basu i czystego dźwięku... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackJack Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego, aby kolędy w waszych domach brzmiały tak dobrze jak tego sobie życzycie i żeby mikołaj pod choinkę przyniósł kolejny kawałek lepszego dźwięku Wesołych Świąt.P.S. Aaaa i jeszcze przestrzeni, oddechu i tego czegoś co spowoduje że na sercu zrobi się milej a uśmiech na buzi będzie od ucha do ucha. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2013 I ja ślę Wam życzenia świąteczne. Wszelkich łask od Boga, miłości bliskich, życzliwości ludzkiej. Dużo zdrowia i szczęścia. Wielu wspaniałych chwil w rodzinnej atmosferze.Niech pachnie Wam choinka a prezenty sprawią radość. Nie zapominajcie o samotnych, aby i oni poczuli atmosferę Świąt Bożego Narodzenia. Spełnienia wszelkich marzeń i tych audiofilskich też. Ogromu cudownej muzyki płynącej z najwspanialszych zestawów stereo.Bóg się rodzi... a moc niech będzie z Wami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2013 Dołączam także najszczersze życzenia .ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!Aby były przepełnione rodzinnym ciepłem i radością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maggot Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2013 Ja też się dołączam, zdrowia przede wszystkim, rodzinnego ciepła no i jak najczęstszych "ciar" przy słuchaniu ukochanej muzyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 23 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2013 Świąt Bożego Narodzeniawypełnionych radością i miłością,niosących spokój i odpoczynekorazNowego Roku A.D. 2014spełniającego wszelkie marzenia,pełnego optymizmu i wiary w lepsze. http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?...mp;source=jl999 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 11 lipca 2017 Udostępnij Napisano 11 lipca 2017 Kolejny spamer niejaki Leo. Oto jego wpis, który jest dla Was Koledzy niewidoczny - spam: Cytat Za kilkanaście tygodni kolejne święta, a więc warto zastanowić się nad prezentami dla najbliższych. Jako, że lubię podróżować, cieszyłbym się, gdyby mi ktoś podarował ........... A wam co się marzy ? Jakie prezenty ? W miejscach wykropkowanych reklama, usunięta przez moderację. Oczywiście witamy na forum Audio kolegę Leo i nagroda w postaci czerwonej kartki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts