Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dziś sprzedający ma mi podać kompletną cenę z przesyłką .

Cena za komplet z przesyłką 245 zł.
Jest pierwszym właścicielem , użytkował je 4 lata i przez kolejne 7 lat leżały na strychu.
Kupił je w UK za ok 100 funtów.
  • Odpowiedzi 579
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

Napisano
No i bardzo dobrze. Jak pisaliśmy wcześniej, lepiej kupić tanie połączenie na początek i osłuchać zestaw przez jakiś czas. Utrwalisz sobie to brzmienie i jak za jakiś czas, będziesz chciał coś poprawić (to już opiszesz własnymi słowami co Ci gra i nie gra icon_wink.gif ) to wtedy będzie wiadomo jakich kabli szukać.
A poza tym, biorąc pod uwagę ile chciałeś wydać zakładając temat, a ile się wykosztowałeś finalnie, to też różnica. Ale chociaż skorzystałeś z rad. I ogólnie frajdę masz Ty i wierz mi ja też jestem bardzo ciekaw Twojej opinii.
Dodam jeszcze, że fajnie, że kupiłeś standy. Nie każdy robi to od razu. Zawsze jest usprawiedliwienie, że : ,,kupię później, bo teraz nie mam kasy,,. A podejrzewam, że wiele osób stawia na regale, komodzie i tak zostaje.
Napisano
Raczej nie mam wyjścia optycznego ani cyfrowego , niestety to tylko laptop .
Alternatywy są ok, ale przekraczają mój budżet maksymalnie co mogę wydać to 200 zł .
Patrząc na mój budżet w temacie i tak się trochę zagalopowałem , no ale czego nie robi się dla muzyki!
Dotarł do mnie wzmacniacz, ale dopiero jutro uda mi się go odebrać i wtedy po kilku godzinach odsłuchu napiszę opinię icon_mrgreen.gif
Napisano
Tak jak pisałem już nie raz.. Nie podłączysz muse do notebooka a kupowanie przejściówki muse to katastrofa.
Za 100 więcej możesz kupić Prodigy Cube z którego korzystam i mogę go polecić. Ładnie niskie i wysokie wyeksponował w
porównaniu do integry Realteka (nawet tego w płytach za 600pln z certyfikatem THX)
Napisano
No to pisz i reklamuj, bo nie wywiązał się z umowy. Oj widzę, ze to nie Allegro, tylko tablica. Ale też chyba mają jakiś regulamin itp?
Napisz do nich. Sprzedający Cię po prostu oszukał i nie można tego tak zostawić.
Napisano
Cytat

sprzedający nie dodał odtwarzacza , którego miał opisanego w ogłoszeniu ...

No chwila. Pisałeś wcześniej, że możesz mieć ten wzmacniacz za 360 zł z przesyłką i za tyle chyba kupiłeś, czy nawet 340 zł. A potem dodałeś, że z czasem kupisz tuner i cd i wkleiłeś linki z allegro. Czy Ty się umawiałeś na odtwarzacz ze sprzedającym ? Bo odtwarzacz podany przez Ciebie wcześniej kosztował 200 zł.
Napisano
Już sprawa wyjaśniona , zadzwoniłem do sprzedającego czy wysłał odtwarzacz odpowiedział , ze wysłał, ale inną paczką bo tam gdzie wzmacniacz to mu nie wchodził.Odpisał po chwili , że paczka z odtwarzaczem do niego wraca, nie wie dlaczego. Jak tylko do niego wróci to wyśle jeszcze raz.
A zerknąłem sobie na tablicy i sprzedający wystawił ten odtwarzacz w osobnym ogłoszeniu 26 lutego , czyli gdy ja już go od niego kupiłem .
Gdy dziś do niego zadzwoniłem ogłoszenie zostało usunięte.
Pewnie dopiero w poniedziałek wyśle, jest to jakiś zwykły odtwarzacz ORION, ale na początek dobre to z czasem zmienię na coś lepszego.

Czyli znów 3-4 dni męki icon_cry.gif

Co do samego wzmacniacza jego stan oceniam na DB+, troszkę duży nie wiem gdzie go zmieszczę , ale będę coś kombinował.